Wie al naar de K3-show ging, heeft het kunnen gezien: K3 straalt op het podium in schitterende outfits ontworpen door JBC. Tot voor kort w...

Dans en zing als een echte K3

Wie al naar de K3-show ging, heeft het kunnen gezien: K3 straalt op het podium in schitterende outfits ontworpen door JBC. Tot voor kort waren enkel Hanne, Marthe en Klaasje te bewonderen in de creaties op het podium, maar door het aanstekelijke enthousiasme van de K3-fans lanceert JBC met veel trots deze outfits nu in kindermaat. 

Vanaf morgen, donderdag 17 maart, kan je enkele outfits zelf kopen en kunnen alle K3-fans dankzij het JBC-team dansen en zingen zoals hun drie idolen. Ben je een kleine spruit die dolgraag haar K3-kledingkast wil uitbreiden? Of ben je gewoon verslingerd aan de kleurrijke K3-outfits die je doen glimlachen? 


Dankzij JBC kunnen jonge meisjes zich helemaal K3 wanen met een felgekleurd rokje met regenboog T-shirt. Kleine zangeresjes kunnen meezingen met hun idolen in de superschattige witte jurkjes met rode boord in de taille en een kleurige microfoonprint; helemaal zoals Hanne, Marthe en Klaasje ook echt gekleed zijn op het podium! Ze zijn alvast erg enthousiast over deze samenwerking en dragen dit jurkje ook in hun nieuwe videoclip MaMaSé! die vrijdag 18 maart gelanceerd wordt.


Wil jij schitteren zoals K3? Trek dan morgen naar je dichtstbijzijnde JBC-winkel of surf naar de JBC E-Shop.

Prijzen: 
* felgekleurd rokje: € 24,90 (maat 98-134/140)
* regenboog T-shirt: € 17,50 (maat 98-134/140)
* witte jurk met kleurige microfoonprint: € 29,90 (maat 98-134/140)


Meer weten?
https://www.jbc.be/nl/