Op zoek naar een kinderkamer, leuke accessoires, textiel, een autostoel of een veiligheidshekje? Ga dan binnenkort zeker even kijken op de C...

Childhome Fabrieksverkoop

Op zoek naar een kinderkamer, leuke accessoires, textiel, een autostoel of een veiligheidshekje? Ga dan binnenkort zeker even kijken op de Childhome Fabrieksverkoop.


Childhome organiseert op vrijdag 18 (16 tot 21 uur), zaterdag 19 (10 tot 18 uur) en zondag 20 maart (10 tot 17 uur) haar fabrieksverkoop in Kontich. Je geniet er van ongelooflijke kortingen op allerlei baby- en kinderartikelen.
De producten van Childhome zijn handig voor ouder én kind: baby- en kinderkamers, baby- en kindermeubelen, kinderstoelen, textiel, accessoires en veiligheidshekjes, maar ook handige reisbedjes, buggy’s, autostoelen, parasols, tafelhangers en wipstoeltjes.
Welke spulletjes op de fabrieksverkoop verkocht zullen worden, kan Childhome op voorhand nog niet prijsgeven. Je mag rekenen op een uitgebreid assortiment van kamers, buggy's, reisbedjes, textiel, opbergtassen, ... 
De uitverkoop vindt plaats in industriezone Blauwe Steen in Kontich. Vergeet geen cash geld mee te nemen. Want betalen met Bancontact kan niet (er is een geldautomaat vlakbij in Kontich centrum). Parkeren? Dat doe je op de grote parking achter het gebouw. 
Leuk om weten: elke klant krijgt een gratis geschenkje bij afgifte van onderstaande uitnodiging.


Meer weten?
www.childhome.be


Foto's?
Childhome