Een Paasvakantie voorzien van de nodige portie regen en wind ? Hmmm, w ij kijken al stiekem uit naar de zomer! Wat vinden kids zo leuk aa...

Carte blanche komende zomer

Een Paasvakantie voorzien van de nodige portie regen en wind? Hmmm, wij kijken al stiekem uit naar de zomer! Wat vinden kids zo leuk aan de zomer? Vrijheid! Zeker wanneer de temperaturen stijgen, breken nieuwe verhalen en avonturen aan. De IKKS kids krijgen carte blanche, maar niet om het even hoe: op avontuur trekken gebeurt enkel in stijl! 

De IKKS Kid Girl kiest voor etnisch-romantische looks die doen denken aan Coachella: denk mini shorts, kanten bloesjes, tie&die denim en gebloemde jumpsuits. Voor zomers strandwandelingen bevat de collectie moderne marine-outfits, zoals een trompe-l’oeil jurkje dat haast doet denken aan haute couture, of items die duidelijk inspiratie vonden in het matrozenleven. Stevige windvlagen trotseert de IKKS Girl stijlvol met een rode trenchcoat die zeker niet onopgemerkt blijft. Op feestjes kiest ze voor een minimal-chic look, waarbij ze straalt in een stoer leren jasje met franjes op een prachtig jurkje, of in een zwarte kanten rok met denim hemd en een getailleerd jacquard jasje. De IKKS Girl werkt haar outfit tenslotte af met een persoonlijke touch: de headband met grote bloemen of streepjes lijkt net een moderne kroon voor een echte koningin!


De IKKS Boy gaat voor strategische nonchalance: kleuren als groen, geel en electric blue worden gecombineerd met pittig denim en opgestroopte broeken en bermuda’s. In bovenstukken springen de t-shirts met flamingoroze zeefdruk en sweaters bedrukt met bloemen en grafische details eruit. De favoriet van de IKKS Boy is een sweater met tag-effect, gedragen onder een transparante 2-in-1 trench. Voor een preppy look kiest hij voor getailleerde hemden met stropdas - zij het losjes open, of helemaal dichtgeknoopt. Op zomerfeestjes maakt de IKKS Boy indruk met een wit hemd, grijs kostuumgilet en bijpassende bermuda. Boys, it’s a good day!
Meer weten?
www.ikks.com

Foto's?
PRAVDA