Hoe breng je de lente in je babykamer? Easy! Met ultrazachte, biologische stofjes, zachte kleuren en frisse motiefjes. Het is de collectie...

SUN is in de babyroom

Hoe breng je de lente in je babykamer? Easy! Met ultrazachte, biologische stofjes, zachte kleuren en frisse motiefjes. Het is de collectie van Glorious Lou in een notendop. En kijk eens aan: ontwerpster Ine Verstaen heeft nieuwe items voor je klaar.

Glorious Lou verwent de allerkleinsten met een nieuw zomerslaapzakje in superzachte jersey aan de binnenkant en een bedrukt katoentje aan de buitenkant. Extra handig: het S-model heeft een opening achteraan voor een makkelijke reis in de Maxi-Cosi.Het zomerse babypakje is met zijn ruime halsopening dan weer lekker luchtig. En net zoals het babypakje zijn ook de nieuwe body’tjes afgewerkt met goudkleurige, metalen drukknopjes. Very chique!

Bed- en badlinnen, slabbetjes, boxkleedjes, hoezen voor aankleedkussens en autostoelen, decoratieslingers, babykleertjes, slaapzakjes, toilettasjes, voedingskussens, wiegdekentjes: ze behoren stuk voor stuk tot de zeemzoete leefwereld van Glorious Lou.


Het Belgische lifestylelabel van ontwerpster Ine Verstaen is 100% organisch en ecologisch. Zo is de jersey GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) en gemaakt uit 95% organisch katoen en 5% elastaan. Een uitstekende keuze voor gevoelige babyhuidjes dus! Zacht, praktisch, luxueus: het is de typische GL-stijl die je kan doortrekken van in de wieg tot in de autostoel.

De collectie van Glorious Lou is verkrijgbaar in geselecteerde babyspeciaalzaken en via de webshop.

* foto 1: Bodysuit Short Peach Poppies 30,95 euro
* foto 2: zomerslaapzak, maat S: 54,95 euro, maat M: 59,95 euro
* foto 3: slap maat S: 12,95 euro


Meer weten?
http://www.gloriouslou.be/

Foto's?
Savvy PR & Communicatie