Kindermeubeltjes, net dat ietsje anders: zo zien wij ze graag. Poekkepoek is een nieuw merk met sprookjesachtige kleine meubeltjes. En wij m...

Proefkonijn gezocht: Poekkepoek bloemenkrukje

Kindermeubeltjes, net dat ietsje anders: zo zien wij ze graag. Poekkepoek is een nieuw merk met sprookjesachtige kleine meubeltjes. En wij mogen er eentje laten uittesten!

Meubelontwerper Stefaan Werrebroeck houdt ook van dat tikkeltje anders. Vele kindermeubeltjes zijn eigenlijk gewoon volwassen meubels maar dan een maatje kleiner. Dat wilde Stefaan zeker niet! 

Zijn collectie bestaat op dit moment uit 3 items: tafeltjes, stoeltjes én prikborden. Wij werden verliefd op de krukjes. En jullie blijkbaar ook. Van Stefaan mogen we één item weggeven om uit te testen: een stoeltje of een paardenprikbord. Jullie beslisten zelf op onze Facebookpagina. Veel paardenliefhebbers, maar nog meer bloemenkindjes. We gaan dus op zoek naar een proefkonijn (of klasje) voor het bloemenkrukje.


Het bloemenkrukje is verkrijgbaar in 3 hoogtes: vanaf 1,5 jaar, vanaf 5 jaar en vanaf 8 jaar. Het is geweldig hoe de stoeltjes kunnen meegroeien met je kind. Werd het krukje te klein? Dan koop je gewoon een grotere stengel/poot en je kan weer enkele jaren verder. 


Poekkepoek Wonderline staat voor meubelstukken die functionaliteit en vormgeving combineren. Dit krukje is gemaakt uit massief beuk en multiplex beuk, afgewerkt met beits en olie. De kinderkrukjes maken, samen met de kindertafel, deel uit van een reeks, verkrijgbaar in verschillende kleuren:
* beuk naturel
* lichtblauw
* fuchsia
* donkerblauw-geel
* lichtblauw-goud
* oranje
* donkerblauw


Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 1,5 jaar dat wil wegdromen op zo'n sprookjesachtig bloemenkrukje. Verdient dit krukje een mooi plaatsje bij jouw thuis? Stel je snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel welk plekje dit krukje bij jou zou krijgen. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met woensdag 2 maart.


De prijzen voor dit krukje zijn afhankelijk van de kleur én maat en variëren van 48,94 euro tot 63,59 euro.


Foto's?

Meer weten?