Je ouders hebben het fout, je mag wel spelen met je eten! Met enkele eenvoudige ingrepen tover je het gewoonste ontbijt om in een kunstwer...

Proefkonijn gezocht: Kunst op je bord

Je ouders hebben het fout, je mag wel spelen met je eten! Met enkele eenvoudige ingrepen tover je het gewoonste ontbijt om in een kunstwerk op je bord. 

Wat denk je van poolbeerhavermout, zeemeerminpannenkoeken of een Picasso op je bord? Of misschien verkies je de Big Ben of de Taj Mahal? Dit boek zit boordevol ideeën voor een gezond én verrassend ontbijt en hapjes voor jong en oud.

Het boek 'Kunst op je bord' bevat recepten en tips om zelf kunst op je bord te toveren, met fruit, brood en yoghurt. Met eenvoudig materiaal en beschikbare ingrediënten maak je in enkele minuten een prachtig bord.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor 'Kunst op je bord'. Verdient jouw maaltijd een extreme make-over? Stel je dan snel kandidaat voor dit boek boordevol lekkere recepten. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en verklap het topgerecht bij jullie thuis. Reageren kan tot en met maandag 15 februari.


KUNST OP JE BORD
Ida Skivenes
< 12 jaar
€ 24,95
http://www.clavisbooks.com/book/kunst-op-je-bord


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.