Hanne, Klaasje en Marthe: iedereen kent ze. De nieuwe K3! Drie nieuwe K3-meisjes, dat betekent een nieuwe K3-outfit! Naar aanleiding van ‘...

Proefkonijn gezocht: Iconisch regenboogkleedje met zilveren twist

Hanne, Klaasje en Marthe: iedereen kent ze. De nieuwe K3! Drie nieuwe K3-meisjes, dat betekent een nieuwe K3-outfit! Naar aanleiding van ‘K3 zoekt K3’ herwerkte JBC het bekende witte regenboogkleedje tot een fonkelende zilveren versie. 

Karen, Kristel en Josje zongen en dansten door de jaren heen in een heleboel outfits. Maar het regenboogkleedje bezet een wel heel speciale plaats in de K3-garderobe. In dat iconische kleedje scoorde K3 zes jaar geleden hun eerste hit met Josje ('MaMaSé'). JBC maakte destijds al een felgesmaakte versie van het regenboogkleedje, maar een nieuwe K3 verdient natuurlijk een nieuwe outfit. "We hebben bewust samen met Studio 100 opnieuw voor de regenboog gekozen. Na al die tijd is het een symbool geworden voor K3", zegt Bart Claes, CEO van JBC.Deze keer heeft het regenboogkleedje geen witte, maar een zilveren glans. Het A-lijnmodel is gemaakt uit kwalitatief katoen, met speelse plooitjes achteraan en een regenboog in glanzende stof vooraan. Het is geen verkleedkleedje, wel een kwalitatief stuk dat kinderen kunnen dragen om naar school of een familiefeest te gaan. Leuk extraatje: JBC heeft een bijpassende rode cardigan ontworpen om bij het kleedje te dragen. De huidige K3-meisjes hadden inspraak in het ontwerp, vertelt Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC. "Karen, Kristel en Josje hebben mee de pasvorm van het kleedje bepaald. Ze gaven aan wat ze mooi vonden en waar ze zich goed in voelden."


K3 is hot, zoveel is duidelijk. Iedereen praat erover. Misschien gaan ze nog wel het meest over de tong op de speelplaats van de kleuter- en lagere school? Onze 2 meisjes doen alvast gezellig mee. Elien en Lore leren het hele repertoire op hun speelplaats en kunnen de liedjes bijna foutloos meezingen. Indrukwekkend! En natuurlijk willen ze graag schitteren als een echt K3'tje. Een regenboogkleedje, hetzelfde als de K3-meisjes, is dan ook een must-have.

Getest op kinderen zkt een K3-fan die mee wil schitteren in een regenboogkleedje. K2 zkt K3. Stel je snel kandidaat en ontvang je eigen kleedje. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en kledingmaat. Vertel ons waarom jij het 3de K3-meisje moet worden. Reageren kan tot en met zaterdag 13 februari.

Het K3-regenboogkleedje kost 29,90 euro en is vanaf begin maart opnieuw verkrijgbaar op jbc.com in maat 92 tot 152 (2 tot 12 jaar). Er is nu ook een K3-regenboogjurk voor tieners en dames. De verwachte levertermijn is 8 weken. Zag je de regenboogshirts al? Dit T-shirt met kleurrijke regenboogprint is limited edition. Een collector's item dus voor alle K3-fans. De verwachte levertermijn is 4 weken.


Meer weten?
https://www.jbc.be/nl/regenboogjurkje

Foto's?
Oona
K2 zkt K3 + regenboog: Studio 100

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.