Lang geleden verdween de klok uit de kerktoren van Kasterlee. Men sprak over duivelse streken, maar hoe zit dat nu echt? Waar is die klok? V...

Proefkonijn gezocht: Het klokkenmysterie

Lang geleden verdween de klok uit de kerktoren van Kasterlee. Men sprak over duivelse streken, maar hoe zit dat nu echt? Waar is die klok? Vind jij ze terug?

Ontdek het allemaal tijdens de multi-cache. Je wandelt 3 kilometer door de bossen van de Kastelse Hoge Mouw. Met behulp van een hand-gps ga je op zoek naar de 10 verborgen locaties (coördinaten of waypoints) in het bos en op de heide. Aan elk coördinaat vind je een opdracht. Vind jij de verdwenen klok terug?

Deze tocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen. Je kan deze tocht maken met je eigen gps-toestel. De opdrachten vind je hier. Of je reserveert minstens 2 dagen op voorhand een toestel bij Toerisme Kasterlee. Je betaalt dan 15 euro huur en 50 euro waarborg per toestel. De tocht vertrekt aan de parking van de Hoge Mouw, Goorseweg in Kasterlee.

Tijdschrift Libelle zette deze multi-cache activiteit alvast in de kijker. Het is één van de tips voor deze Krokusvakantie. Dat maakt ons nieuwsgierig. We sturen onze proefkonijnen op pad.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 8 jaar om de verdwenen klok uit de kerktoren van Kasterlee te gaan zoeken. Toerisme Kasterlee zorgt voor een gps-toestel, zolang jij maar voor de klok zorgt!
Ben jij een goede speurneus? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom jij een goede speurder zou zijn. Reageren kan tot en met donderdag 25 februari.


Let op! Deze tocht is niet toegankelijk voor rolstoelen en moeilijk voor buggy's. 


Meer weten?
http://www.visitkasterlee.be/product/115/het-klokkenmysterie---multi-cache