Ken je SmartGames? Dat zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Eén van die spelen is het nieuwe Butterflies. Voel je de vlin...

Proefkonijn gezocht: Butterflies van SmartGames

Ken je SmartGames? Dat zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Eén van die spelen is het nieuwe Butterflies. Voel je de vlindertjes al opkomen? Dan heb je zin om te testen!

Vlinders in je buik, lente in je hoofd. Ohow... een aantal vlinders lijken doormidden gescheurd. Het is aan jou om terug volledige vlinders op het spelbord te toveren. Gebruik je verstand en maak de vlinders compleet.

Deze compacte schuifpuzzel telt een boekje met 48 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk. Kies een opdrachtje uit. Plaats alle puzzelstukken op het spelbord zoals aangeduid. De overige puzzelstukken leg je omgekeerd (met de lege kant omhoog). Verschuif dan de puzzelstukken zodat je hele, symmetrische vlinders creëert. Je mag puzzelstukken enkel verschuiven en dus niet optillen of ergens anders leggen. Je hebt de oplossing gevonden wanneer alle vlinders opnieuw compleet zijn.


Wij maakten met Bunny Boo enkele jaren geleden kennis met SmartGames. Dit konijn leerde Elien en Lore begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen, ... Veel bijleren zonder het echt zelf te beseffen, dat is SmartGames. Wat wij zo leuk vinden aan de SmartGames?
* Je kan spelen waar en wanneer je wil. Je hebt niet eens een tegenspeler nodig (al is dat wel leuk natuurlijk). 
* De opdrachten zijn verdeeld in verschillende niveaus. Je begint makkelijk en eindigt bij de grootste uitdaging. Leerrijk én leuk.
* Je geheugen trainen, je ruimtelijk inzicht verbeteren én probleemoplossend denken. Je zet je hersenen aan het werk.
* De spelen zijn compact. Je kan ze overal mee naartoe nemen. Hop, terug de doos in en mee naar het familiefeest, in de lange autorit, op restaurant, ...
* Elke SmartGame is zorgvuldig ontworpen en gemaakt van kwalitatieve materialen die lang meegaan én tegen een stootje kunnen. Dat merk je meteen.
* Er zijn SmartGames vanaf 3 jaar, maar evengoed voor tieners en volwassenen. Jong gedaan, is oud geleerd? Of jong geleerd, is oud gedaan?


Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 6 jaar mét vlinders in de buik om dit spel uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel voor wie jij vlinders voelt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met 19 februari.

Je kan dit spel kopen in heel wat speelgoedwinkels of in de online SmartGames shop. De adviesprijs is 14,95 euro.

 
Meer weten?
http://www.smartgames.eu/nl/smartgames/butterflies

Foto's?
SmartGames


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.