Getest op kinderen mocht al even gluren naar de zomercollectie van S. OLIVER. Pastel & denim. Casual & sportief. Comfortabel & s...

Pastel & denim

Getest op kinderen mocht al even gluren naar de zomercollectie van S. OLIVER. Pastel & denim. Casual & sportief. Comfortabel & speels. Cool & clean. Urban & vintage. Palmbomen & zwaluw. Hippies & festivals.

Het zomerseizoen wordt een mix van retroprints, pasteltinten en comfortabele looks. Voor de jongens staat alles in het teken van de casual city look, terwijl de meisjes de sportieve hippie in zichzelf wakker maken.

Met de stedelijke streetwear als inspiratiebron zien we de hippe jongens dit seizoen in statementshirts, coole hoodies met flockprint en de kenmerkende caps. De look is cool & clean, maar met knallende accenten in geel, blauw en rood. Aan het begin van het seizoen wordt er aan de urban look een vleugje vintage toegevoegd. Retro prints en verwassen materialen in indigo en kaki zetten dan de toon. Met het aanbreken van de zomer hullen de s.Oliver-jongens zich in all-over palmboomprints, verwassen shirts met tekst en casual cargoshorts, voordat ze de zomer uiteindelijk aan zee in een coole surferlook beëindigen.In het begin van het seizoen kiezen meisjes voor een sportieve look. Suède jasjes worden gecombineerd met denim en casual breisels met strepen of coole zwaluwprints. Hoe dichter de zomer nadert, hoe meer vintage er in de outfits verschijnt. Alles draait om het hippiegevoel in de aanloop naar het festivalseizoen: broeken met wijd uitlopende pijpen, Marlene-jeans, tunieken en overalls in denim. Opvallend zijn de zongebleekte bloemenprints in pasteltinten en fotoprints die van iedere top een eyecatcher maken.Onze favorieten?
We zouden helemaal voor denim gaan. Jeans hebben we al in onze kast hangen, maar het blijft voorlopig beperkt tot jeansrokjes en jeansbroeken. Deze denim jumpsuit én het denim jurkje lijken ons geweldig: stijlvol, tijdloos, sportief én casual. Onze vriendjes zouden we een leuke short aantrekken met een tof hemdje erop.Fijn aan S. OLIVER zijn de betaalbare prijzen. De denim jumpsuit en het kleedje kosten 39,99 euro per stuk. Voor de short betaal je 25,99 euro en het hemdje kost 22,99 euro. 


Meer weten?
http://www.soliver-online.be/junior

Foto's?
Oona, http://oonablog.com/