2016 brengt heel wat nieuws in PLAYMOBIL®-land, want een nieuw jaar betekent voor PLAYMOBIL® tal van super leuke lanceringen! Eind januari ...

Nieuw bij PLAYMOBIL®: Ponyrijles én Politiebureau

2016 brengt heel wat nieuws in PLAYMOBIL®-land, want een nieuw jaar betekent voor PLAYMOBIL® tal van super leuke lanceringen! Eind januari werd het Ponypark gelanceerd en nu ligt ook het gloednieuwe Politiebureau mét gevangenis in de winkelrekken.

Ken jij het verschil tussen stap, draf en galop? Voor de allerkleinste ruiters begon 2016 met een Ponyrijles in het Ponypark! Hou de teugels stevig vast!Ben jij een grote dierenvriend? Dan vind je het vast fijn om de pony's te verwennen met een poetsbeurt én lekker eten. Dit Country speelset heeft een hooizolder bovenop de ruime stal. Je krijgt er 10 dieren, 3 figuurtjes en tal van leuke accessoires bij. De prijs bedraagt 49,99 euro.

Zot van paarden? Bekijk dan zeker de nieuwe Country-producten:

* Afsluitinguitbreiding voor Grote paardenranche
* Paddock
* Picknick met ponywagen
* Ponyrijles
* Ponyrijden met mama
* Dierenarts met pony's
* Pony om te versieren Ster/Vlinder/Hart/Bloem
* Ponypark
Klik hier om het hele assortiment te bekijken.


Wist je dat de PLAYMOBIL® Politie al meer dan 41 jaar de straten veilig houdt en de openbare orde handhaaft? Want ook in PLAYMOBIL®-land dienen de wetten gerespecteerd te worden. Maar wees gerust, want het Politiebureau met gevangenis zorgt ervoor dat het goede overwint. 


Dit City Action speelset bestaat uit 2 gevangeniscellen, een registratieruimte voor vingerafdrukken en foto's, een uitkijkpost, een kabinet met voorraadwapens, een gevangene en 2 politieagenten en nog veel meer leuke accessoires. Let goed op dat de gevangene niet ontsnapt via de uitneembare muur. De prijs bedraagt 87,99 euro. 

Helemaal in de ban van onze grote blauwe vrienden? Breidt je Politiebureau met gevangenis dan zeker uit met:
* Politieagente met balans racer 
* Politiewegversperring
* Bandiet en quad met lier
* Politiemotor met LED licht
* Politiehelikopter met LED zoeklicht
* Politiepatrouille met licht en geluid 
* Bereden politie met trailer
Klik hier en bekijk de hele collectie.Meer weten?
http://www.playmobil.be