IKKS gaat deze lente in zee met Armor Lux, gekend om de maritiem geïnspireerde kledingcollecties. Helemaal IKKS geeft deze junior capsulecol...

IKKS JUNIOR x ARMOR LUX

IKKS gaat deze lente in zee met Armor Lux, gekend om de maritiem geïnspireerde kledingcollecties. Helemaal IKKS geeft deze junior capsulecollectie een rock-interpretatie aan de iconische matrozentrui.

De Kid Girl verkent de kust in een top versierd met lurex, dat de mythische streepjes laat spelen met contrasten. Een T-shirt met lange mouwen en zeefdruk wisselt het traditioneel wit-blauw dan weer in voor een rood-witte combinatie.


De Kid Boy kiest tussen twee matrozenshirts: een rockversie met blauw tie&dye effect, of een speelse grafische interpretatie met indigo strepen.


Ook voor de allerkleinsten voorziet deze capsulecollectie heel wat streepjes. Het tie&dye playsuit met ROCK-print voor de Baby Boy oogt superstoer. De Baby Girl verwen je met een speels jurkje met korte mouwen en zeefdruk.


Kleurrijk, preppy of met een twist: met IKKS en Armor Lux halen de kleinsten sowieso dé marinelook van het voorjaar in huis.

De IKKS Junior x Armor Lux collectie is vanaf vandaag beschikbaar in de IKKS boetieks en op de website. Prijzen vanaf 49 euro. De babycollectie is voor kleintjes van 3 tot 24 maanden, de juniorcollectie voor 3 tot 12 jaar.


Meer weten?
http://www.ikks.com/nl/

Foto's?
Pravda Pressroom