De krokusvakantie komt eraan, tijd om aan een break te denken. Bij Center Parcs, kan ieder gezinslid zichzelf zijn. Er is een grote verschei...

Eén met je eigen natuur

De krokusvakantie komt eraan, tijd om aan een break te denken. Bij Center Parcs, kan ieder gezinslid zichzelf zijn. Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten, die ervoor zorgen dat jong en oud plezier hebben. Geen compromissen sluiten en geen onderlinge ergernissen! Win-win!

Quality time, ontspanning, samen in de natuur, ... Onnodig om de voordelen van een familie-uitstap uit te leggen. Maar hoe groter de familie, hoe uiteenlopender de wensen. Dankzij de vele activiteiten, voor kinderen, indoor en outdoor, subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, ..., vindt iedereen zijn draai bij Center Parcs.


Vorig jaar werden 60 nieuwe activiteiten geïntroduceerd voor alle leeftijden. En dat allemaal dicht bij huis! Center Parcs De Vossemeren biedt een ruim scala aan activiteiten: voor de waterratten, de megaglijbaan Monkey Splash, waterskiën en flyboarden op het meer; voor wie het liever droog houdt, Indoor piraten fun met de Interactieve Mini Golf, Kids Bowling en minicars; voor de natuurliefhebbers, de uitgestrekte Sahara van Lommel, en zo veel meer. 


Center Parcs Le Lac d’Ailette, dichtbij Reims en de wijngaarden van de Champagne-streek. Voor de waaghalzen, de High Adventure Experience, Tower Jump en Zip Wire. Voor welness-momenten, de Deep Nature Spa met bubbelbaden, hamam, sauna's en zoutgrot.

Bij Center Parcs boek je een cottage voor 4 personen voor het Krokusverlof vanaf 269 euro. Kijk snel op de website, misschien vind je nog wel een last minute!


Meer weten?
www.centerparcs.be

Foto's?
Origami