Warner Home Video stelde voorbije najaar een fenomenale collectie aan verzamelboxen voor, waarin de grootste sterren uit Hollywood het beste...

5 uur Snoopy aan één stuk?

Warner Home Video stelde voorbije najaar een fenomenale collectie aan verzamelboxen voor, waarin de grootste sterren uit Hollywood het beste van zichzelf geven in de succesvolste film- en televisiefranchises. Snoopy en Hayley komen deze natte en koude maanden samen probleemloos door.

Het brede Warner Home Video - assortiment bevat ook enkele verzamelsets voor kinderen: Batman vs. Superman, Peanuts Collection, Tex Avery, Ultimate Animation Box, Happy Feet, The LEGO Movie, ... 

Snoopy, Woodstock, Charlie Brown, Lucy, Schroeder, Peppermint Patty,… stuk voor stuk zijn het iconen van de Amerikaanse popcultuur. Deze Peanuts personages werden bijna een halve eeuw lang bedacht en getekend door Charles M. Schulz. Charlie en zijn vrienden lijken soms veel wijzer dan hun leeftijd. De uitgesproken karaktertrekken van alle personages zijn herkenbaar voor jong en oud. De korte verhaaltjes handelen over het alledaagse leven van een stelletje vrienden in een Amerikaanse voorstad, maar hebben even vaak een licht filosofische inslag. Een selectie TV-specials en afleveringen van The Charlie Brown and Snoopy Show werd opnieuw gemastered voor een betere beeld- en geluidskwaliteit en nu in één box uitgebracht. Die box stuurden we naar Hayley.
Wat was ze blij toen de verzamelbox van 5 (!) dvd's, goed voor 288 minuten kijkplezier, in de brievenbus viel.


Hayley kende de verzamelboxen van Warner Home nog niet. Snoopy zelf was geen onbekende voor haar. "Ik ken dit grappig, schattig hondje van de leuke strips. Snoopy is grappig. Snoopy is schattig. Snoopy is lief.

De kleine Snoopy-fan beleefde veel kijkplezier met de Snoopy-afleveringen. "Ik vond het wel jammer dat de afleveringen in het Engels gesproken werden, met Nederlandse ondertiteling. Gelukkig kan ik al vlot lezen en begreep ik het meeste." Hayley had een Nederlandstalige Snoopy nog leuker gevonden. Maar eender welke taal hij ook spreekt, ze is fan! "Ik heb superveel moeten lachen en vond het heel mooi!"


Het liefst van al had Hayley de dvd's allemaal in één ruk uitgekeken. Een marathon van bijna 5 uur aan één stuk Snoopy? Dat zou geen probleem zijn voor Hayley. "Maar dat vond ik niet zo'n goed idee, ze mag maximum één uur per dag tv kijken. Ze moest de dvd's dus in verschillende keren bekijken", vertelt mama Petra Verkaemer. 

Hayley genoot samen met haar 2 zussen Niki en Alexi van de gekke avonturen van Snoopy. Of ze de dvd's nog eens opnieuw gaan bekijken? "Ja hoor!!De verkoopprijs van deze verzamelbox bedraagt zo'n € 32,99. Meer weten?  
http://wwws.ww.warnerbros.com/portal_benl/