Vanaf vandaag ligt de nieuwe behangcollectie Hits 4 Kids van Eijffinger in de winkel. Een collectie met behang voor kleine avonturiers, pi...

Reis om de wereld

Vanaf vandaag ligt de nieuwe behangcollectie Hits 4 Kids van Eijffinger in de winkel. Een collectie met behang voor kleine avonturiers, piraten, ballerina's en dierenvrienden.

Reis om de wereld met Hits for Kids. Apen slingeren door het tropische regenwoud, giraffen lopen parmantig door uitgestrekte Afrikaanse vlakten. Nieuwsgierig draait een uil zijn kop om, diep verscholen in het Scandinavische woud.

Bevaar de woeste wereldzeeƫn. Ga op ontdekkingstocht naar onbewoonde eilanden vol geheime schatten, eeuwenlang verborgen onder het rulle zand. Een dagje naar de dierentuin in Central Park, het drukke verkeer raast langs de huizen. Hoor je de sirenes? Sierlijke silhouetten bewegen achter de ramen, er klinken flarden van muziek. Als een ballerina dans je door het leven, voor het eerst voel je vlinders in je buik. Het dagboek ligt opengeslagen op tafel.


 
Hits for Kids brengt de wijde wereld heel dichtbij. Van kleine avonturier tot eigengereide tiener, in de rijke keuze aan tekenstijlen, patronen en kleuren vindt ieder kind zijn favoriet. Zo creƫert ieder kind een droomwereld, met behang uit Hits for Kids als de perfecte achtergrond.Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. Deze nieuwste kinderbehangcollectie ziet er echt wel super uit! Kiezen uit de leuke ontwerpen vind ik ontzettend moeilijk. Maar als leerkracht aardrijkskunde gaat mijn voorkeur toch naar het behangpapier van de wijde wereld. Elke avond een leuk weetje vertellen over die wereld en het plekje situeren op de kaart. Of is dat erover? ;-)Meer weten?
http://www.eijffinger.com/