In deze periode een zalig warm bad nemen. Heerlijk is dat toch! Ook voor de kleintjes. 

Proefkonijn gezocht: opvouwbare Stokke® Flexi Bath®

In deze periode een zalig warm bad nemen. Heerlijk is dat toch! Ook voor de kleintjes. 

Iedereen kent Stokke van de iconische Tripp Trapp®-stoel, ondertussen meer dan veertig jaar oud. Maar wist je dat Stokke ook kinderwagens, draagzakken, textiel én badkamermeubelen heeft? Stokke staat garant voor een lange traditie ontwerpen van elegante en duurzame producten.

We zetten graag één van deze producten in de kijker: het opvouwbare Stokke® Flexi Bath®. Dit bad is ruimtebesparend en gemakkelijk in gebruik: thuis of onderweg. Een opvouwbaar bad? Ik had er nog nooit van gehoord! Maar wat is dat praktisch. Ik herinner me nog dat blauwe plastic bad dat wij hadden om onze meisjes hun eerste badjes te geven. We zetten het in ons grote bad, omdat het teveel plaats innam. Als we een weekend naar zee gingen, namen we zo'n badzitje mee, omdat het bad niet in de auto kon (het bad zelf uiteraard wel, maar de andere bagage dan niet meer). Zo'n opvouwbaar bad had dan veel handiger geweest.De los verkrijgbare Stokke® Flexi Bath® Newborn Support geeft extra steun en is comfortabel voor de pasgeboren baby. Deze Support is geschikt voor kinderen van 0 tot 8 maanden (maximaal 8 kilogram). Past het opvouwbare Stokke® Flexi Bath® in jullie huis én in jullie leven? Dan is er goed nieuws, want we geven een wit badje mét support weg om uit te testen. Getest op kinderen zkt een piepklein proefkonijn (of eentje dat nog onderweg is) voor een lekker warm badje. Kan jij daarvan genieten? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jij het fijnst vindt aan je badje. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met donderdag 7 januari.


De adviesprijs voor het bad bedraagt 41 euro, voor de support betaal je 16 euro. Je kan kiezen uit 4 kleurtjes: roze, blauw, wit of doorschijnend.


Meer weten?
https://www.stokke.com/BEL/nl-be/kinderkamer/stokke-flexibath/3288.html 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.