De winter is eindelijk begonnen! Vannacht - 5°C, tot zelfs - 15°C in Hoog-België. Het zou fijn zijn om morgen niet naar school te moeten, ...

Proefkonijn gezocht: Limited Edition LEGO® Gingerbread House

De winter is eindelijk begonnen! Vannacht - 5°C, tot zelfs - 15°C in Hoog-België. Het zou fijn zijn om morgen niet naar school te moeten, maar in je peperkoekenhuisje te blijven, je laarzen aan te trekken en een heerlijke sneeuwwandeling te maken.

LEGO® bracht eind 2015 een Peperkoek huis uit om je vingers bij af te likken! Dit unieke en suikerzoete Gingerbread House ziet er heerlijk uit! Overal waar je kijkt is het huisje afgeladen met heel veel lekkers: taartjes bij de voordeur, een zuurstok in de tuin, koekjes en snoepjes op het dak en de luiken en als 'kers op de taart' een flinke toef slagroom op de schoorsteen!

Heb jij wel zin in deze unieke en exclusieve Limited Edition LEGO® Creator set van een Peperkoek huis? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel welk lekkers zeker niet mag ontbreken in jouw peperkoeken huisje. Reageren kan tot en met woensdag 20 januari.


Meer weten?
www.lego.com/nl-be

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.