Ken je de natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's van Delhaize? Baby body lotion naturel en Shampoo & wasgel. Zin om in bad te ...

Proefkonijn gezocht: Baby Care Delhaize

Ken je de natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's van Delhaize? Baby body lotion naturel en Shampoo & wasgel. Zin om in bad te duiken?

Delhaize stelt twee referenties voor op het vlak bij huidverzorging, meer specifiek de huidverzorging van baby's, dankzij hun 100% natuurlijke formule. Een shampoo/wasgel (1,99 euro) en een bodymilk (3,39 euro) zijn sinds vorig jaar beschikbaar in de Delhaize-winkels in handige flesjes van 200 ml. 

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Bovendien zijn de kruidenextracten afkomstig van biologische landbouw. De natuurlijke kamille- en calendulaextracten zijn dus biologisch. De toiletmelk is samengesteld uit natuurlijke zonnebloemolie, die de minerale oliën vervangt.


Deze twee producten ondergingen tijdens hun productieproces heel wat testfasen. De testen hebben uitgewezen dat de producten de ogen niet irriteren. Bovendien werd de tolerantie voor de huid onder dermatologische controle bevestigd. Draag zorg voor de huid van je baby én voor je budget met de producten Care Natural Baby.

Getest op Kinderen zkt een proefkonijntjes om de shampoo/wasgel én bodymilk te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel of jij een ijdeltuit bent. Reageren kan tot en met maandag 11 januari.


Meer weten?

http://shop.delhaize.be/nl-be/Baby-and-kids
http://shop.delhaize.be/nl-be/Baby-and-kids

Foto's?
Delhaize


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.