Misschien staat er bij jullie binnenkort een communie- of lentefeest op de familiekalender? C&A speelt hier handig op in en opende donde...

Pop up op kindermaat

Misschien staat er bij jullie binnenkort een communie- of lentefeest op de familiekalender? C&A speelt hier handig op in en opende donderdag een pop up in Wijnegem Shopping Center om haar communie- en lentefeestcollectie in de kijker te zetten. Een pop up op kindermaat dus.

Ouders hoeven zich niet langer het hoofd te breken over de perfecte outfit voor de grote dag, want de collectie bevat voor elk wat wils. Voor jongens en meisjes van 2 tot 16 jaar Dankzij de look & feel van een echte boetiek, laat de pop-up de collectie extra tot zijn recht komen. Een lichte structuur, speelse decoratie-elementen en oog voor detail zijn de kers op de taart. De originele presentatie van de kleding, de aangename sfeer en de extra service maken van een bezoekje aan de pop-up store een unieke beleving. Zo wordt de Grote Dag voor de kids al van bij de voorbereidingen onvergetelijk.


Willen de meisjes party proof zijn dit jaar, dan kiezen ze voor een hippe jumpsuit, een elegante broek of een zwierig feestjurkje. De girlie look is voor het communie- of lentefeest anno 2016 zeker op zijn plaats. Het uitbundige kleurenpalet varieert van  zonnig oranje en perzik tot blauw-groen met een retro twist. Maar ook onberispelijk wit en koraalroze gooien nog steeds hoge ogen.

De jongens feesten in urban stijl en combineren blazers met vlotte cardigans, hemden of zelfs een T-shirt. Laat de jongens zelf kiezen voor een lange broek of een bermuda. De knoopjes van de blazers mogen los en de das mag wat losser zitten. Een gestreept strikje geeft dan weer wat extra stijl. Wat de kleuren betreft, zien we veel blauwtinten in combinatie met fris pastelgroen.

 

Tot en met eind februari vind je de pop up op de eerste verdieping, naast brasserie 't Binnenhof. Ga zeker eens langs. C&A laat je zien dat je voor een betaalbare prijs een totale feestoutfit kan samenstellen, die je bovendien nog tot ver na de feestdatum kan blijven dragen. Vrolijke jurkjes zijn er tussen 19 euro en 39 euro (dan heb je wel een setje met gebreide vest!), voor een hippe jumpsuit betaal je 19 euro  De bermuda's voor de jongens kosten 25 euro, voor 17 euro heb je een hemd met das en een colbert kost 25 euro. Leuk zijn ook de accessoires: een strohoed of ballerina's.

Vanaf maart zal de pop up dan een ander modethema krijgen… Wordt vervolgd!


Meer weten?
http://www.c-and-a.com/be/nl/shop/index.html