Op zondagochtend 24 januari pakken zo'n 200 Davidsfonds afdelingen voor de zesde keer uit met de grootste taal- en leesbrunch van Vlaand...

De grootste literaire brunch van Vlaanderen, ook voor kinderen

Op zondagochtend 24 januari pakken zo'n 200 Davidsfonds afdelingen voor de zesde keer uit met de grootste taal- en leesbrunch van Vlaanderen: Toast Literair. Die ochtend kun je met genieten van heerlijke koffie, verse croissants én een boeiende literaire activiteit, met het hele gezin.

Tijdens de zesde editie van Toast Literair programmeren ongeveer 200 Davidsfonds afdelingen over heel Vlaanderen evenveel literaire activiteiten waarop iedereen van harte welkom is. Toast Literair wordt een smakelijke zondagochtend vol auteursontmoetingen, literaire wandelingen, poëtische vertellingen, boeiende lezingen en nog veel meer.


Ook jongeren worden ondergedompeld in de literatuur. Op flink wat plaatsen is een jeugdactiviteit of een apart onderdeel voor kinderen gepland. Van een jeugdauteur die op bezoek komt over poëzie door en voor jongeren tot een creatieve workshop rond een literaire expo. Kortom, Toast Literair brengt de winterse gezelligheid, literatuur en een zondagse brunch samen in een activiteit voor het hele gezin.

Klik hier voor het programma. De jeugdactiviteiten herken je aan de de gele smiley.


Meer weten?
www.davidsfonds.be/toastliterair