Met een elegante mantel zoals Roodkapje, een stoere blazer zoals de boze wolf, een lieflijk jurkje zoals Assepoester of een verfijnd strikje...

Sprookjesachtig mooi

Met een elegante mantel zoals Roodkapje, een stoere blazer zoals de boze wolf, een lieflijk jurkje zoals Assepoester of een verfijnd strikje zoals de prins ben je helemaal klaar voor het voorjaar! Duik mee in het wondere sprookjesbos van SCAPA SPORTS Kids!

Wat hebben Sneeuwwitje, Mary Poppins, Assepoester, Grietje en de Schone Slaapster gemeen? Het zijn sterke meiden met een uitstekend gevoel voor mode. De spring-summercollectie van SCAPA SPORTS houdt, net als deze sprookjessterren, van elegantie met een knipoog. Frivole jurkjes laten zich induffelen door geklede lange jasjes. Bonte pomponnetjes zorgen voor het speelse accent.


Vederlichte lentekriebels krijgen vrij spel in de voorjaarscollectie: sportieve sweaters met vlinderprint fladderen langs korte jeansvestjes en hippe jumpsuits. Naast de vlindertjes zorgen ook de vogelprints voor een romantisch gevoel. De kleuren borduren daarop verder: navy wit en zalmroze vertolken een glansrol.


De sprookjesromantiek vloeit in hoogzomer over naar een stevig tropisch feestje. Zalmroze sweaters en t-shirts lichten op met borduurapplicaties van papegaaien, ananassen, exotische bloemen en palmbomen. Hier en daar spotten we metallic details en glanzende lurex. Intense kleuren als turquoise, geel en oranje ontbreken niet op het zomerse appel!Ook de SCAPA-jongens gaan deze lente mee in het sprookjesverhaal. Prinselijke of juist stoere blazers vormen de rode draad in de collectie, afgewisseld met cardigans in knitwear en pulls in jersey. Het kleurenpalet haalt zijn inspiratie eveneens uit het sprookjesbos, met veel aardetinten, schakeringen in blauw en grijs en af en toe een flits oranje en rood. Zagen we daar net Roodkapje voorbijrennen?Mixen en matchen, werken met laagjes, spelen met kleur en materialen… de jongenscollectie zet de moderegels naar zijn hand, zonder de harmonie uit het oog te verliezen. Strikjes vervullen hier de rol van het speelse accent. Ze zijn er in verschillende kleuren en prints: rood of blauw, stippen of streepjes. Ook sjaals en sweaters gaan de grafische toer op met zigzaglijnen en logo’s.


De SCAPA SPORTS-collectie voor jongens houdt het midden tussen hip en chic. Met een sportieve sweater en afgewassen jeans kunnen de jongens zo het bos in, de stijlvolle hemden zijn voor het sprookjesbal achteraf. De hemden kregen trouwens een opvallende handtekening mee: ingeweven jacquardmotiefjes van fruit en auto’s sieren de boordjes. Het zit ‘m in de details!Ik probeer uit deze voorjaarscollectie de topstuks uit te kiezen, maar dat is moeilijk, echt moeilijk! De kleedjes zijn zo schattig, de jasjes zo stijlvol, de sweaters zo lief en de jumpsuits zo hip. 

Als we er echt enkele stuks uit moeten kiezen, gaan we voor kleur. Elien is zot van dieren. Dus een toekan-outfit zou haar ongetwijfeld staan. Miss Toecan, wat denk je? De T-shirt kost 45 euro en de broek 85 euro.Ook voor de jongens is kiezen moeilijk. Met deze collectie maak je van je oogappel een klein heertje, geweldig! Een stoere trui of blazer, een vrolijk hemdje en een kleurrijke broek. Per broek en hemd betaal je 125 euro, voor de trui 105 euro.
 
Meer weten?
http://www.scapaworld.com/en/collections/scapa-sports/kids