2015 zit er straks echt op. Hop naar 2016. Tijd voor goede voornemens. "Minder zorgen maken, minder zeuren en meer lachen", komt o...

Proefkonijn gezocht: zorgenvriendje Pomm

2015 zit er straks echt op. Hop naar 2016. Tijd voor goede voornemens. "Minder zorgen maken, minder zeuren en meer lachen", komt ongetwijfeld hoog in de 'goede voornemens'-lijst'. Het zorgenvriendje kan je al een heel eind op weg helpen om je goede voornemen echt waar te maken.
 

Karrewiet brengt een jaaroverzicht van 2015 op kindermaat met onder meer: zinloos geweld, K3 stopt, zonsverduistering, aardbeving in Nepal, ... Klik hier om dit jaaroverzicht te bekijken.

2015 was een jaar met veel zorgen, ook voor onze kinderen. Vaak houden kinderen die zorgen voor zichzelf. In deze situaties bieden de zorgenvriendjes dé mogelijkheid om de zorgen kwijt te kunnen en discussie te stimuleren. 'Wij eten jouw zorgen op', is hun motto. SORGENFRESSER-knuffels zijn gespecialiseerd in het eten van zorgen.Hoe werkt het? Kinderen doen hun geschreven of getekende zorgen eenvoudigweg in de mond van hun zorgenvriendje en sluiten de rits. Dit lost het probleem niet op, maar er is een eerste stap naar zich beter voelen, nu de zorgen veilig achter de rits zijn opgesloten. Ouders die een tekening of briefje in de mond van een zorgenvriendje vinden, krijgen zo de kans om met hun kind over de zorgen te praten waar ze anders misschien niet eens weet van hadden.

1. Je kiest het zorgenvriendje uit dat het best bij je past: Ed, Saggo, Biff, Schnulli, Om, Polli, Ernst, Rumpel, Sepp, Enno, Gump, Frula, Bill, Betti en Flint.
2. Je tekent je zorgen of schrijft ze op. 
3. Je stopt ze in de mond.
4. Sluit de rits. Dat lucht op!
Zo simpel is het...

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat Pomm wil adopteren. Met zijn oren hoort hij het gras groeien. Beetje jammer alleen dat hij er steeds per ongeluk op gaat staan. Wil jij Pomm een nieuwe thuis geven? En hem je grootste geheimen toevertrouwen? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jouw goede voornemen voor 2016 is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met woensdag 6 januari.Meer weten?
http://sorgenfresser.com/nl

Foto's?
sorgenfresser

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.