Nog steeds zie je veel kinderen zonder helm op de fiets. Hoe komt dat? Zit een helm ongemakkelijk? Is een helm onaantrekkelijk? Of zijn ze g...

Proefkonijn gezocht: zet je EGG helm op!

Nog steeds zie je veel kinderen zonder helm op de fiets. Hoe komt dat? Zit een helm ongemakkelijk? Is een helm onaantrekkelijk? Of zijn ze gewoon niet cool genoeg? Enkele papa's uit Nederland gingen de uitdaging aan. Hij ontwikkelde een helm die leuk en veilig is, comfortabel zit én geschikt is voor bijna elke sport.

Hello, my name is EGG. Met een EGG helm wordt 'Ik moet een helm dragen' al gauw 'ik wil mijn helm dragen'.

Het concept is erg eenvoudig. Of je nu wil skiën, snowboarden, skaten, fietsen, rollerskaten, wakeboarden of kitesurfen: je koopt een 'naakte' helm. Voorlopig kan je kiezen uit 2 maten: S (48-52 cm) of M (52-56 cm).

Je kan de naked helm zo laten als je van lekker stoer houdt, maar je kan hem ook helemaal stylen. Daarvoor kies je de skin die het best bij je past. Dat is een elastische helmovertrek met een leuke print. Ben je de skin na een tijdje beu? Niet erg, je koopt gewoon een nieuwe skin. Zo kan je de helm eindeloos aanpassen. 


Bovenop die skin kan je nog een leuke add-on toevoegen. Je helm wordt heel lief, lekker stoer of super schattig. Je kan kiezen uit: een kroontje, een hanenkam, 2 hoorntjes, een fruitsteeltje, een winterkit of een zonneklepje.


De helm past als een handschoen, op ieder hoofd. Sluiten kan je langs beide zijkanten: handig voor rechts- en linkshandigen. Met één eenvoudige klik krijg je de helm open, zelfs met één hand of bij het dragen van handschoenen.

De EGG helmen zijn ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Ze voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen voor verschillende sporten. Veilig, comfortabel én hip. Wat wil je nog meer?

Wil je er eentje? Dat kan! We geven er 4 weg om uit te testen. Getest op kinderen zkt daarom 4 sportieve proefkonijntjes die veiligheid belangrijk vinden. Zo'n EGG helm: iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en maat (S of M). Vertel welke add-on het beste bij jou past: hanenkam, kroontje, hoorntjes, zonneklep of fruitsteeltje en waarom. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 december. 


Wij zijn grote fan van de fiets. En als we op stap gaan, zetten we onze helm altijd op. Sinds kort zie je ons rondrijden met 2 EGG helmen. We zijn ze al volop aan het testen. Ge-wel-dig vinden de meisjes het. Toen ik de foto's ging maken op het fort, vroeg een man me meteen of hij er eentje kon kopen voor zijn zoon. Als de meisjes rondfietsen, krijgen ze geregeld de vraag waar ze die mooie helmen vonden. Dus ja... een must-have! Waag je kans!

De adviesprijs voor de helm bedraagt 74,95 euro, voor de skins 14,95 euro en de add-ons kosten 9,95 euro (voor de winterkit betaal je 14,95 euro).


Meer weten?
http://egghelmets.com/ 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.