Jekino brengt de avonturenfilm OPERATION ARCTIC uit op woensdag 13 januari. We stuurden Trinity al naar de avant-première. En wie weet s...

Proefkonijn gezocht: Première Operation Arctic

Jekino brengt de avonturenfilm OPERATION ARCTIC uit op woensdag 13 januari. We stuurden Trinity al naar de avant-première. En wie weet sturen we jou naar de première zelf!

OPERATION ARCTIC is een spannend en oogverblindend mooi familieavontuur dat zich afspeelt op een van de meest onherbergzame plekken ter wereld: de Noordelijke IJszee.

Door een dom toeval belanden de 13-jarige Julia en haar jonge tweelingbroer en –zus op een verlaten eiland in de poolzee. De wind waait er ongenadig over de ijsvlakte, de sneeuw ligt er meters hoog. In deze extreme omstandigheden begint een genadeloze overlevingsstrijd. Samen vinden de kinderen manieren om af te rekenen met honger, angst en een boze ijsbeer. Maar hoe lang kunnen ze stand houden? Intussen probeert hun familie op het vasteland wanhopig een spoor te vinden van het verdwenen drietal…


Op zaterdag 9 januari gaat de film in première op een wel heel speciale plaats, namelijk in Hidrodoe, het interactief doecentrum over water. De filmvoorstelling begint om 10 uur. Het testgezin kan na de voorstelling Hidrodoe zelf bezoeken. Het is die zaterdag open van 9u30 tot 17 uur.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 9 jaar om met je gezin (4 tickets) de film in première te gaan bekijken én om er vervolgens een leuke Hidrodoe-dag aan te breien. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij zou doen wanneer je oog in oog zou staan met een boze ijsbeer. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 3 januari.Meer weten?


Foto's?
Jekino 

Je krijgt 4 tickets voor de première in ruil voor een uitgebreid verslag en foto's.