Liggen de geschenkjes allemaal al keurig onder de kerstboom? Of moet je nog op zoek naar enkele last minute cadeaus ? Zag je de verzamelboxe...

Proefkonijn gezocht: Peanuts Collection

Liggen de geschenkjes allemaal al keurig onder de kerstboom? Of moet je nog op zoek naar enkele last minute cadeaus? Zag je de verzamelboxen van Warner Home Video al? Doe er een strik rond en ze zijn klaar voor onder de boom.

Warner Home Video stelt dit najaar opnieuw een fenomenale collectie aan verzamelboxen voor, waarin de grootste sterren uit Hollywood het beste van zichzelf geven in de succesvolste film- en televisiefranchises.

Van Happy Feet tot The LEGO Movie en Batman vs. Superman, voor elk wat wils in het ruime assortiment en dus zijn er geen excuses meer om je zoon, nichtje of petekind te ontgoochelen bij de komende feestgelegenheden. De verzamelboxen zijn meer dan geschikt om de komende natte en koude maanden probleemloos door te komen.

Overal LEGO®
Iedereen kent de pijn van het trappen op een rondslingerend LEGO® – blokje. Met deze exclusieve, Limited Edition LEGO® Boxset is dat verleden tijd, want alle steentjes kunnen mooi opgeborgen worden in de meegeleverde luxe LEGO® Big Head box. Na het opruimen is het dan tijd voor de beloning, want de box bevat zowel The LEGO® Movie als LEGO® Batman op DVD!
 
Funky FUNKO's!
Je hebt ze vast al eens gezien, de grappige FUNKO - figuurtjes met hun iets te grote hoofd en typische ogen. Echte hebbedingen, maar deze krijg je inclusief bij een van deze prachtige verzamelboxen! Sheldon, Gizmo, Superman, Yoda, Harry Potter of The Mother of Dragons herself, ze zijn er allemaal. Snel beslissen is de boodschap, want de oplage is beperkt! 
Naar Midden-aarde en terug... Peter Jackson blikte met The Hobbit – trilogie zijn tweede filmreeks over de kleinste wezens van Midden-aarde in, en hij deed dat met verve! The Hobbit Trilogy verzamelt de drie spectaculaire films op DVD en Blu-ray™ en neemt je mee op een weergaloze reis langs trollen, dwergen, elfen en één huiveringwekkende draak…
 

 
Allemaal aan boord van The Hogwarts Express!
De magie van Zweinstein gaat nooit verloren en zeker met de kerstdagen is een marathon met de avonturen van ’s werelds grootste tovenaar een absolute must! Alle acht films op DVD en Blu-ray™ zitten gebundeld in verschillende verzamelboxen, telkens met een pak bonusmaterialen erbovenop. Pronkstuk is de Hogwarts Collection, die maar liefst 45 uur exclusief bonusmateriaal bevat.

Snoopy, Woodstock, Charlie Brown, Lucy, Schroeder, Peppermint Patty,… stuk voor stuk zijn het iconen van de Amerikaanse popcultuur. De Peanuts personages werden bijna een halve eeuw lang bedacht en getekend door Charles M. Schulz. Peanuts is één van de populairste en invloedrijkste strips aller tijden, tijdens het hoogtepunt hadden 2600 kranten de strip in hun katernen en lazen meer dan 355 miljoen mensen wereldwijd de strip.


Charlie en zijn vrienden lijken soms veel wijzer dan hun leeftijd. De uitgesproken karaktertrekken van alle personages zijn herkenbaar voor jong en oud. De korte verhaaltjes handelen over het alledaagse leven van een stelletje vrienden in een Amerikaanse voorstad, maar hebben even vaak een licht filosofische inslag. Een selectie TV-specials en afleveringen van The Charlie Brown and Snoopy Show werd opnieuw gemastered voor een betere beeld- en geluidskwaliteit en nu in één box uitgebracht.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat 288 minuten vrij kan maken voor Snoopy. Hij houdt van pizza en haat kokosnoten. Ohja, hij is erg benauwd voor ijspegels boven zijn hondenhok. Een verzamelbox met 5 dvd's, klinkt dat als muziek in je oren? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jij het allerleukste vindt aan Snoopy. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met donderdag 24 december. En misschien zorgt Getest op kinderen er dan voor dat dit leuk pakje nog onder jouw kerstboom terechtkomt.

De verkoopprijs van deze verzamelbox bedraagt zo'n € 32,99. 


Meer weten?
http://wwws.ww.warnerbros.com/portal_benl/

Foto's?
Day One 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.