Iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog die eerste keer op een fiets... Opstappen en je fiets ontdekken, de angst om je voeten op de pedal...

Proefkonijn gezocht: leren fietsen zoals de grote mensen

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog die eerste keer op een fiets... Opstappen en je fiets ontdekken, de angst om je voeten op de pedalen te zetten, dat onvermijdelijke onevenwicht, trillende handen, een eerste val, de handen van mama of papa op je schouders, hun aanmoedigingen...tot dat magische moment waarop je vertrokken bent! 

Leren fietsen is een belangrijke en onontbeerlijke mijlpaal in het leven van een kind, vaak synoniem van vrijheid en trots. Met het oog op die ontdekkingstocht werd het loopfietsje uitgevonden. Dit leuke stuk speelgoed zonder pedalen, enorm populair onder kinderen van 2 tot 4 jaar, werd speciaal bedacht om op een leuke manier de fiets te ontdekken. Dankzij het eenvoudige mechanisme bewaart je kind gemakkelijker het evenwicht, waardoor fietsen vanaf het eerste moment dolle pret is.

Om het leerproces te bevorderen en te verzekeren dat jonge fietsertjes gemakkelijk kunnen stoppen, heeft B'TWIN zijn loopfietsjes uitgerust met Stop Easy: een vernieuwend, revolutionair en ergonomisch remsysteem op maat van kleine handjes.
De remhendel staat dichter bij het stuur zodat een kind er gemakkelijker aan kan, en dankzij het slimme ontwerp ligt hij stevig in de hand. Dankzij de beweging van de remhendel, parallel met het stuur, moet een kind minder kracht zetten om de remmen. En door de natuurlijke beweging van de hand te volgen, is het remvermogen van dit innoverende systeem 30% hoger dan dat van een klassieke remhendel. Zo wordt remmen kinderspel.
Talent voor mountainbiken, een echte stadsmus of eerder fan van ritjes op het platteland, met de 3 modellen biedt het nieuwe Runride-gamma wat wils voor alle jonge fietsertjes. Deze fiets zonder pedalen, die kinderen van 2 tot 4 jaar voortbewegen door zich af te duwen op de grond, is de perfecte manier om op een leuke manier je evenwicht op 2 wielen te leren bewaren!

RUNRIDE 100, het betaalbare loopfietsje
De Runride 100 is het enige model uit het gamma dat niet is voorzien van het Stop Easy-systeem. Dat drukt de prijs wat en maakt dit fietsje toegankelijk voor iedereen.


kleur: wit
adviesprijs: € 39,95

RUNRIDE 500,  hippe kleuren voor meisjes en jongens
Het model Runride 500 is verkrijgbaar in 2 leuke en trendy kleuren om zelfs de meest veeleisende kinderen over de streep te trekken.


uitgerust met Stop Easy
kleur: blauw / oranje
adviesprijs: € 49,95

RUNRIDE 520, de grote mensen achterna
Het bijzondere aan de Runride 520 is dat hij geïnspireerd is op de fietsen voor volwassenen uit het B'TWIN-assortiment. Want welke 2-jarige wil niet op papa of mama lijken? Het resultaat zijn 3 verschillende loopfietsjes.
* de MTB: voor de waaghalzen! Dit model is rechtstreeks geïnspireerd op de Rafal-mountainbike, ontwikkeld in samenwerking met het MTB Racing Team
* de zwarte City: voor echte stadsmussen! Dit model haalt de mosterd bij de Tilt 720, de plooifiets voor volwassenen.
* de roze Poply: voor wie graag het platteland afschuimt! Dit model is gebaseerd op de crèmekleurige en roze Poply voor de wat grotere meisjes.
 

uitgerust met het Stop Easy-remsysteem
adviesprijs: € 59,95Getest op Kinderen zkt een jong fietsertje tussen 2 en 4 jaar oud dat durft vallen en opstaan tot dat magische moment waarop je vertrokken bent. Deze RUNRIDE leert je fietsen! We geven 1 RUNRIDE weg. Ben jij klaar voor deze grote stap? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waar jij het allereerst naartoe zou fietsen met deze RUNRIDE. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met donderdag 17 december


Meer weten? 
http://nl.decathlon.be/C-1038106-loopfietsen 

Het product wordt naar je thuis gestuurd. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een uitgebreid verslag met foto's.