IKEA lanceerde in november LATTJO, een nieuwe speelcollectie met als uitgesproken missie mensen elke dag meer samen te doen spelen. De LAT...

Proefkonijn gezocht: Dominospel LATTJO

IKEA lanceerde in november LATTJO, een nieuwe speelcollectie met als uitgesproken missie mensen elke dag meer samen te doen spelen. De LATTJO collectie bestaat uit een brede waaier spelletjes en speelgoed om zowel binnen als buiten actief te spelen. Heb je zin om het dominospel uit te testen voor de blog?

De uitnodigende en kleurrijke wereld van LATTJO laat je meer samen spelen, dag in, dag uit. De ruime waaier van spellen en speelgoed bestrijken het hele spectrum van actief spelen: binnen en buiten, rollenspelen en muziek, een speelreceptenboek en zelfs een app om samen te spelen wanneer je niet bij elkaar bent. De winter kan niet meer stuk!


Tijdens de feestdagen is er extra sfeer, nog meer gezelligheid en misschien ook wel meer tijd? Tijd om samen te spelen. Daarom zoeken we een proefkonijn om het Dominospel uit te testen.

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn vanaf 6 jaar dat houdt van samen spelen. Wil jij het Dominospel voor ons uittesten? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel met wie jij dit Dominospel samen zou spelen. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met woensdag 30 december.
Dit Dominospel is te koop bij IKEA voor 9,99 euro.


Meer weten?

http://www.ikea.com/be/nl/catalog/products/00302229/
http://getestopkinderen.blogspot.be/2015/12/spelen-samen.html 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.