Het is de allereerste Kerst van Kleine Eend, en ze wil dolgraag dat de Kerstbeer met zijn zak vol cadeautjes bij haar langskomt. Maar de K...

Proefkonijn gezocht: De Eerste Kerst van Kleine Eend

Het is de allereerste Kerst van Kleine Eend, en ze wil dolgraag dat de Kerstbeer met zijn zak vol cadeautjes bij haar langskomt. Maar de Kerstbeer komt alleen langs bij goede eendjes, en Kleine Eend is niet zeker of ze dat wel geweest is.


Kan Kleine Eend nog iets goeds bedenken voor het Kerstavond is? Eendje gaat naar de kerstmarkt en haalt voor mama en papa een speciaal cadeau om open te maken op kerstochtend.

Getest op Kinderen zkt een Kleine Eend om dit boek uit te pluizen. Hou jij van Kerst en ben je benieuwd naar de zak vol cadeautjes van Kerstbeer? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel welk speciaal cadeau jij voor mama en papa zou kopen op de kerstmarkt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 13 december. 


De Eerste Kerst van Kleine Eend
Dawn Richards en Heidi D'hamers
€ 12,95
https://www.epo.be/boekenportaal/boekinfo_boek.php?isbn=9789491545009

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.