Laurien houdt van Kerst. Cadeautjes geven en krijgen vindt ze heerlijk. " Ik ben nu al happy voor Kerstmis. " En Laurien wordt elk...

Met LEGO aftellen naar Kerst

Laurien houdt van Kerst. Cadeautjes geven en krijgen vindt ze heerlijk. "Ik ben nu al happy voor Kerstmis." En Laurien wordt elke dag nog meer happy. Want aftellen naar Kerst, dat doet ze dit jaar met de LEGO Adventskalender.

Aftellen doet Laurien (9 jaar) ieder jaar. Daarvoor heeft ze altijd een adventskalender met 24 figuurtjes van melkchocolade. Achter ieder deurtje zit een chocolade figuurtje. Lekker, dat wel, maar spannend... niet echt. Dit jaar wordt het aftellen voor Laurien helemaal anders. Ze kreeg van Getest op kinderen een LEGO Friends aftelkalender. Tot voor kort wist Laurien zelfs niet dat dit bestond. Spannend!
"Ik vind de doos vet cool. Het is leuk dat het uitklapt en het lijkt precies een ijsbaan." De doos telt 24 verrassingen die het aftellen naar de heerlijke feestdagen extra spannend maken. "Ik heb al een sneeuwman, een slee, schaatsen, ski's, 2 mannetjes, een micro, een box en een toeter." De set bestaat uit speciale wintersportuitrusting, kermisspelletjes en heerlijk kerstgebak. Laurien is benieuwd wat er nog allemaal van achter de deurtjes tevoorschijn zal komen. "Ik zou graag nog meer mannetjes hebben en een paar pinguïns. En ook de Kerstman met zijn rendieren."


Met al deze onderdelen bouwt ze 24 dagen lang aan haar schattige winterdorp op het plein van Heartlake City. Iedere dag een nieuw deurtje, iedere dag een nieuw element. "Ik vind het heel leuk en spannend om te kijken wat er achter het deurtje zit." Je verzamelt alle onderdeeltjes zodat je op Kerstmis urenlang kan spelen met de nieuwe LEGO figuurtjes. Wachten op Kerstmis? Nee, dat doet Laurien niet. "Ik speel er nu al mee.Naast de LEGO Friends aftelkalender is er ook eentje van LEGO Star Wars of LEGO City. "Mijn broer wil nu ook heel graag een LEGO adventskalender voor jongens.
 
Je vindt de LEGO Aftelkalenders in de meeste speelgoedwinkels. De adviesprijzen zijn:

* LEGO Star Wars Advent Calendar: €32,99

* LEGO Friends Advent Calendar: €24,99

* LEGO City Advent Calendar: €24,99


Meer weten?
http://www.lego.com