Op dit moment vindt de avant-première plaats van de Nocturne AquaShow in Boudewijn Seapark. De dolfijntjes én zeeleeuwen geven het beste v...

Magische Nocturne AquaShow

Op dit moment vindt de avant-première plaats van de Nocturne AquaShow in Boudewijn Seapark. De dolfijntjes én zeeleeuwen geven het beste van zichzelf in de gloednieuwe kerstshow.

Tijdens de kerstvakantie kan je dagelijks genieten van een hele speciale show in het dolfinarium: de Nocturne AquaShow. Voor het eerst brengen de 2 baby-dolfijntjes samen met 7 dolfijnen en 2 hilarische zeeleeuwen een magische kerstshow. De dolfijnenkalfjes werden eind juli en begin september geboren, het publiek zal ze voor de eerste keer kunnen zien tijdens de Aquashow. Het dolfinarium wordt speciaal voor deze kerstshow magisch verlicht! 


De Nocturne AquaShow is een volledig nieuwe show met nieuwe muziek, en duurt ongeveer 50 minuten. Je kan een apart ticket voor de show boeken, maar je kunt er ook een volledig dagje uit van maken dankzij het trioticket. Combineer zo de dolfijnenshow met een dagje ravotten in het overdekte speelparadijs Bobo’s Indoor en met een schaatsbeurt in de Boudewijn IJspiste (open vanaf 10 uur).


 
De show gaat dagelijks door van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari (behalve op 24, 25 en 31 december en 1 januari) van 17u30 tot 18u20. Voor een ticket betaal je 19,50 euro. Het trioticket kost 23 euro.


Meer weten?
www.boudewijnseapark.be

Foto's?
Boudewijn Seapark