Magnetisme heeft, net zoals de Sint, altijd al een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen gehad. Het constructiespeelgoed van Smar...

Magie, net zoals de Sint

Magnetisme heeft, net zoals de Sint, altijd al een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen gehad. Het constructiespeelgoed van SmartMax laat kinderen al van jonge leeftijd de allerkleinsten deze fascinerende wereld op een veilige manier ontdekken. Misschien brengt Sinterklaas dit jaar bij jullie extra magie in huis?

De reuzegrote elementen zijn ideaal voor jonge kinderen. Het aantrekken en afstoten van magneten is een spel op zich en zorgt voor een echte AHA-ervaring. Kleuters vanaf 3 jaar krijgen een grote interesse in alles wat met bouwen en stapelen te maken heeft, wat SmartMax het ideale speelgoed maakt in hun zoektocht naar bouwkunst. De felgekleurde staven maken het bouwen extra plezierig. Maar ook iets oudere kinderen beleven maximaal speelplezier bij het bouwen van torens en bruggen.


Naast het helpen ontwikkelen van de motoriek, scherpt spelen met SmartMax tevens de cognitieve skills zoals logisch denken, kleur- en vormherkenning en ruimtelijk inzicht aan. Zo past rood bijvoorbeeld niet op rood, maar wel op blauw, en leren de hersenen omgaan met de begrippen 2D en 3D-inzicht. Goed nieuws voor de algemene ontwikkeling van je kind, daarenboven superleuk!


De eerste kennismaking met SmartMax kan dankzij de SmartMax Start, een doos met 23 onderdelen, ballen en staven, waarmee de allerjongsten kunnen experimenteren met magnetisme. “he kijk, de bal rolt naar het buisje en klikt!”. Een magische wereld opent zich.
Nieuw in het gamma van SmartMax in 2015 is Build en Connect. Met enkele, nieuwe, ingenieuze hulpstukken bevestig je je SmartMax aan een tafel of keukenblad en bouw je nu niet enkel naar boven, maar ook naar beneden! Je kan de schroeven ook combineren met de transparante onderdelen om zelf de lengte van je staaf te bepalen. Alle onderdelen zijn 100% compatibel met alle andere sets uit de SmartMax collectie, voor jarenlang speelplezier.SmartMax Mega Ball Run is een perfecte uitbreiding op de bestaande SmartMax-sets, waardoor eindeloos creëren en variëren mogelijk is. Met deze set kunnen iets oudere kinderen grote constructies bouwen en genieten van het zicht van de rollende ballen door de buizen. Magnetisme in combinatie met een knikkerbaan. De staven en de metalen ballen zorgen voor ontelbare mogelijkheden voor deze gigantische ballenbaan met 74 onderdelen. De felle kleuren, de verschillende groottes en nu ook de buizen vormen een nieuwe uitdaging voor de kids.


De Sint is in aantocht. Staat SmartMax op jouw lijstje? Wij kenden deze sets nog niet... We zetten het zeker op ons verlanglijstje... En als de Sint z'n inkopen al gedaan heeft, vragen we het wel aan de Kerstman.
 

Meer weten?
www.smartmax.eu

Foto's?
SmartMax