Sinterklaas komt morgen naar "Kids at the Movies" en brengt de nieuwe film "Snoopy en de Peanuts – de Film" mee. Deze ko...

Kids at the Movies: Snoopy en de Peanuts

Sinterklaas komt morgen naar "Kids at the Movies" en brengt de nieuwe film "Snoopy en de Peanuts – de Film" mee. Deze komt normaal gezien pas op 23 december in de Belgische zalen maar dankzij Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kunnen de kids, en ook de familie er al vroeger van genieten!


Elke eerste zondagochtend van de maand beleeft het hele gezin de leukste momenten tijdens "Kids at the Movies". Naast een selectie van de beste en grappigste films, kunnen de kinderen zich volledig uitleven op springkastelen, kruipen ze in de grimestoel om zich te laten schminken en lachen ze zich te pletter met supergrappige clowns.

Op zondag 6 december zullen ook de Sint en zijn Pieten hun opwachting maken. Ouders zijn uiteraard ook welkom, zolang ze braaf geweest zijn natuurlijk… Traditiegetrouw staan er voor "Kids at the Movies" meer films gepland dan enkel de toppremière. Naast "Snoopy en de Peanuts - de Film" kunnen de bezoekers ook voor volgende vertoningen kiezen:
* Ay Ramon!
* FC De Kampioenen 2: Jubilee General
* Hotel Transsylvanië 2
* The Good Dinosaur
* Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes

Kinderen en volwassenen over de hele wereld zijn opgegroeid met de bekende stripfiguur Snoopy. Het gekende hondje maakte origineel deel uit van de stripreeks Peanuts, die in 1950 voor het eerst in de krant verscheen en getekend werd door de Amerikaanse striptekenaar Charles M. Schulz en werd eerder dit jaar zelfs beloond met een ster op de Hollywood Walk Of Fame. De beroemde figuurtjes, Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus en de rest van de geliefde 'Peanuts'-bende maken hun debuut op het witte doek. De leukste hond van de wereld, Snoopy, ruilt het leven op de grond in voor het luchtruim om zijn aartsvijand, De Rode Baron, achterna te gaan. Ook zijn allerbeste vriend, Charlie Brown, zit niet stil en begint zelf aan een epische reis. "Snoopy en de Peanuts - de Film" toont de rijke fantasie van zowel striptekenaar Charles M. Schulz als de makers van de "Ice-Age" films. De kijker krijgt ook de keuze om de Peanuts-bende te zien zoals hij ze nog nooit heeft gezien, in een schitterend 3D-avontuur.
Wanneer? zondag 6 december
Waar? in Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Brugge, Kinepolis Brussel, Kinepolis Gent, Kinepolis Hasselt, Kinepolis Kortrijk, Kinepolis Leuven, Kinepolis Oostende
Hoelaat? animatie vanaf 9u30, film om 11 uur
Prijzen? € 12,05 voor volwassenen, € 11,05 voor kinderen tot 18 jaar, gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar


Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/events/kids-movies-snoopy-en-de-peanuts

Foto's?
C&C
Kinepolis