In het kader van Music for Life organiseert Jongbloed!, de KMSKA-jongerencrew, op zondag 20 december een kunstveiling. De opbrengst gaat int...

Jongbloed! veilt kunst voor Music For Life

In het kader van Music for Life organiseert Jongbloed!, de KMSKA-jongerencrew, op zondag 20 december een kunstveiling. De opbrengst gaat integraal naar Betonne Jeugd, een organisatie die zich inzet voor kansarme jongeren.

Tijdens de veiling kan je een bod doen op ingezonden werk van Henri Ardui, Watcharita Aroon, Ivana Noa Batchvarov, Barbaix, Esther Bleyenberg, Caro Cardinael, Rachel Carpentier, Alina Cristea, Felix De Clercq, Jasper De Ridder, Marie De Schepper, Ellen De Vos, Nicole Debacker, Dorothea Dejonckheere, Sarah Erh-Ya, Roan Jonckheer, Frederick Michielsen, Olcas Sargon, Charlotte Slegers, Nina Snijers, Lee Van Camp, Kirsten Thys van den Audenaerde & Evelien Vanderstraeten.

Jongbloed! bundelde hun inzendingen in een veilingcatalogus die je nu alvast hier kan doorbladeren. De  kunstwerken worden gedurende het hele weekend van zaterdag 19 en zondag 20 december tentoongesteld in de expo Uitverkoren in de Koningin Fabiolazaal. Op zondag 20 december bezoek je er bovendien gratis de tentoonstelling Uitverkoren. Je kan die dag een vrije gift doen voor Betonne Jeugd. Op zondagmiddag om 16 uur  worden de kunstwerken door een professionele veilingmeester van het Veilinghuis Bernaerts geveild. De opbrengst gaat integraal naar Betonne Jeugd, een organisatie die zich inzet voor kansarme jongeren.


Koop eens een kunstwerk voor Kerst.

Adres?

Koningin Fabiolazaal, Jezusstraat 28, 2000 Antwerpen


Meer weten?
https://kmskablog.wordpress.com/