Afgaand op de voorverkoop van “Star Wars: The Force Awakens”, belooft de film een gigantisch succes te worden. 50.000 tickets in voorverkoop...

In de ban van de Force!

Afgaand op de voorverkoop van “Star Wars: The Force Awakens”, belooft de film een gigantisch succes te worden. 50.000 tickets in voorverkoop is voor Kinepolis een absoluut unicum. De verwachtingen rond de nieuwe Star Wars, 10 jaar na “Star Wars: Revenge of The Sith” zijn al weken hooggespannen, maar nu breekt de gekte rond Han Solo, Prinses Leia en Luke Skywalker pas echt opnieuw los.

Gisteren vond de première plaats in Kinepolis Antwerpen, één dag na die in Los Angeles en een dag voor die in Londen. En vandaag is België één van de eerste landen waar de film op het witte doek komt. Meer dan 50% van de tickets uit de voorverkoop zijn voor de voorstellingen van vandaag, de dag van de release. 

Wist je dat Kinepolis vandaag uitriep tot Star Wars Day? Kinepolis pakt daarom uit met nooit-geziene Star Wars-animaties in verschillende bioscopen. In een 18 meter lange bus, de Star Wars Laser Adventure Tour, kunnen fans in Kinepolis Antwerpen aan de hand van een unieke laser-ervaring zelf ontdekken of ze over The Force beschikken. Een momentopname met een perfecte replica van de Speederbike (Kinepolis Kortrijk en Brugge) of de splinternieuwe Rey’s Speeder (Kinepolis Brussel en Hasselt) is uiteraard ook niet te versmaden en op het middenplein van Kinepolis Antwerpen zal een gigantisch model van de AT-AT Walker staan. De Walker werd gebruikt door het Galactic Empire in de film 'The Empire Strikes Back'. Een ander fotomoment kunnen de fans meemaken in Gent. Daar staat een stukje nagebouwde filmgeschiedenis in de vorm van een Death Star Wall, een unieke achtergrond uit de 'Death Star'. Ze kunnen eveneens met stormtroopers  op de foto (Jedi Casting)!


Daarnaast zullen er op bepaalde dagen in alle Kinepolis-bioscopen figuranten in kostuum aanwezig zijn.


Ga jij kijken? May the Force be with you! 


Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/films/star-wars-episode-vii-force-awakens