Zie ginds komt de... Kerstman uit Lapland weer aan! En hij maakt overuren dit jaar: hij brengt aan alle brave kinderen over heel de wereld e...

De Kerstman maakt overuren

Zie ginds komt de... Kerstman uit Lapland weer aan! En hij maakt overuren dit jaar: hij brengt aan alle brave kinderen over heel de wereld een bezoekje. En dat zijn er heel wat! Ben jij een braaf engeltje geweest? Dan verdien je misschien ook een prachtig PLAYMOBIL® cadeau?

Iedereen kijkt uit naar kerstavond: de sprankelende lichtjes hangen in de boom, er staat heerlijk eten op tafel en je mag zelfs wat langer opblijven dan normaal! Wat Kerst nog spannender maakt? De cadeautjes onder de kerstboom!

De Kerstman en zijn rendier starten met hun cadeautjesronde. Wist je trouwens dat die PLAYMOBIL® Kerstman het enige figuur is dat nog manueel in elkaar gestoken wordt? Zoals het deze eervolle man toekomt...


En wie weet brengt hij voor jou een leuk kerstkado mee. Wat dacht je van deze selectie:

Bij de Kerstman thuis
De Kerstman is in de wintermaanden nooit thuis, omdat hij heel de wereld rond gaat om de mooiste cadeautjes uit te delen aan de kinderen. Het besneeuwde huis van de Kerstman staat diep verborgen in de bossen. Bouw een sneeuwpop, versier de kerstboom of hak hout voor in de kachel. Pak samen met de Kerstman en zijn hulpje de leukste cadeautjes in voor onder de kerstboom!
vanaf 4 jaar

€ 39,99


Kerstmarkt
De gezellige lantaarns branden hoog in de lucht en de kerstdecoratie glinstert! Er gaat niets boven de gezelligheid van de Kerstmarkt, waar de kraampjes vol met lekker snoepgoed liggen en de prachtige cadeautjes uitgestald zijn!
vanaf 4 jaar

 € 27,99
http://www.playmobil.be/nl/de-kerstmarkt


XXL Kerstman
Of wat dacht je van een kerstman van 65 cm? Eentje die geschikt is voor binnen én buiten, voor spelen én decoreren.
vanaf 4 jaar
€ 59,99
http://www.playmobil.be/nl/playmobil-xxl-kerstmanMaar er is nog zoveel meer: de Grote kerststal, 3 koningen met cadeaus, Kerstman met rendierslee en Kerstdecoratie Engelen.


Meer weten?
http://www.playmobil.be

Foto's?
Playmobil