"What's up doc?" Alle mama's en papa's kennen Bugs Bunny nog, dat kan niet anders! Maar kennen de kinderen hem ook? D...

Bugs bunny is terug!

"What's up doc?" Alle mama's en papa's kennen Bugs Bunny nog, dat kan niet anders! Maar kennen de kinderen hem ook? Dit wereldberoemde konijn is terug met de splinternieuwe animatiereeks 'Bugs - A Looney Tunes Production'.


Vandaag maakte Bugs Bunny zijn comeback op het kleine scherm. En hij doet dat met een nagelnieuwe televisiereeks! Voor de gelegenheid werd ook de look van het wereldberoemde konijn opgefrist, zo is hij helemaal klaar om er tegenaan te gaan. 

In Bugs - A Looney Tunes Production krijgt de eigenaar van 's werelds bekendste catchphrase het niet alleen aan de stok met bekende Looney Tunes-figuren zoals Yosemite Sam en Wile E. Coyote, hij maakt ook kennis met nieuwe tegenstanders. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van oude getrouwen Porky Pig en Bigfoot en hij sluit een hechte vriendschap met een eekhoorn genaamd Squeaks, een nog grotere deugniet dan Bugs zelf.
Wie maakte vandaag al kennis met Bugs Bunny?


Meer weten?
http://www.boomerangtv.nl/

Foto's?
Boomerang