Woody is dé familiecollectie die zowel ukjes als hun ouders en grootouders kleedt. De dierenen met hun lichtgevende oogjes vormen de rode...

Woody, een warme winter

Woody is dé familiecollectie die zowel ukjes als hun ouders en grootouders kleedt. De dierenen met hun lichtgevende oogjes vormen de rode draad doorheen de collectie voor kinderen en volwassenen. Deze winter zorgen het schaap, de orang-oetan en de vleermuis voor heerlijke nachten. Jayden vertrekt maar al te graag naar dromenland in hun nieuwe pyjama's.

Kleine Jayden (bijna 2) kreeg een leuk Woody-pakje thuisgestuurd. "Wij kregen een vleermuis. Bij dit diertje denk ik aan: nacht, donker, slapen, warm, ...", vertelt mama Stephanie. 

Vleermuizen houden van de nacht. Overdag hangen ze ondersteboven te slapen, maar zodra de duisternis valt, komen ze uit hun grot. Vleermuizen zijn echte stuntvliegers: ze zien niet en toch slagen ze erin om rakelings langs hindernissen te scheren. Maar voor ze het feilloos vliegen onder de knie hebben, moeten de junior bats op stage. Helmen zijn een must want botsingen zijn niet van de lucht. Dit thema kleurt zich in groen en donkergroen, fel koraalrood, bordeaux en turkoois blauw. Een mooi herfstpalet met fellere en mildere tinten.

Jayden vindt de vleermuis erg leuk, "omdat het net als ik wakker is 's nachts." Dat vinden mama en papa dan weer iets minder leuk...

Onze ervaring met Woody-pyjama's is dat ze vaak erg groot uitvallen van maat. Ik kreeg van een mama trouwens een leuke tip om nog langer te genieten van je Woody-aankoop. Zij koopt de Woody-pyjama steeds een maat te groot. Haar dochter draagt het tuniekje eerst als slaapkleedje en het jaar nadien past de broek perfect en kan ze de pyjama nog een seizoen dragen. Zo heeft je dochter 2 jaar plezier aan die geweldige Woody-pyjama!

Jayden droeg voor onze test nog nooit een Woody pyjama. "Ik vind de pyjama heel goed van kwaliteit." Mama Stephanie is zo enthousiast over de pyjama dat ze er meteen een aantal kocht. "Grote broer en ik hebben ondertussen ook Woody pyjama's. Ik al meer dan 1! We vinden ze super om in te slapen. Het wordt een warme winter!"

 


En wat Woody nog leuker maakt? Bij aankoop van een pyjama krijg je altijd een tof cadeautje: een tandenborstel of een deurhanger. In het testpakket zaten een deurhanger én 2 tandenborstels. Jayden en z'n mama vinden die extra cadeautjes heel erg leuk. Woody vroeg hen welke andere attenties hij graag zou krijgen bij aankoop van een pyjama. "Wat zouden we nog leuk vinden? Een beertje, zo een heel kleintje voor aan de rugzak. Of een boekje met een verhaaltje over de diertjes van dat seizoen."

De dierenthema’s van Woody reiken trouwens verder dan night- en homewear. Voor de kleintjes is er een uitgebreide baby-uitzet, van slaapzakken in verschillende maten, over slabbetjes, mutsen, knuffels, sokjes en pantoffels tot badcapes en wikkeldekentjes. Voor kinderen en volwassenen zijn er dekbedovertrekken in hoogwaardig flanel, met geweven ruiten in prachtige kleurencombinaties, met of zonder een dierenmotief. Kussenovertrekken, plaids, pantoffels, badhanddoeken, mokken en placemats zorgen ervoor dat Woody alomtegenwoordig is in huis. De pyjama's, pantoffels en dekbedovertrekken kennen we al. Maar de slaapzakken, mutsen, plaids en placemats zagen we nog niet. Snel op ontdekking dus!

De Woody-diertjes, streepjes én vrolijke kleurtjes maken van bedtijd een vrolijk moment, een moment om naar uit te kijken. Slaapwel!


Meer weten?
http://www.woody.be/ 
Klik hier en like de Woody Facebookpagina.