Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Sprookjes onder de kersenboom van Astrid Lindg...

Proefkonijn gezocht: Sprookjes onder de kersenboom

Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Sprookjes onder de kersenboom van Astrid Lindgren.

Wij hebben thuis een draakje gehad. Ik zal nooit die ochtend in april vergeten dat ik hem voor het eerst zag. Mijn broer en ik gingen het varkenshok binnen om naar de biggetjes te kijken die 's nachts geboren waren. Daag lag het grote moedervarken, met tien kleine biggetjes dicht tegen haar aan, in het stro. Maar helemaal alleen in een hoekje stond een klein groen draakje met boze oogjes...

De sprookjes van Astrid Lindgren zijn soms grappig, soms ontroerend, en altijd spannend. Sprookjes over gewone kinderen die iets heel bijzonders meemaken. Ja, je zou je best kunnen voorstellen dat je zelf misschien ook twee kinderen van het minivolk ontmoet, of een gevecht moet leveren met woeste rovers, of een zaadje in de grond stopt waar iets ongelooflijks uit groeit. Een boek om keer op keer voor te lezen.


Getest op Kinderen zkt een proefkonijn voor Sprookjes onder de kersenboom. Wil jij wegdromen met deze grappige, ontroerende, spannende sprookjes? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jouw favoriete sprookje is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met dinsdag 24 november.

Benieuwd naar meer? Klik hier om het boek al een keer in te kijken. 


SPROOKJES ONDER DE KERSENBOOM
Astrid Lindgren
€ 19,99
http://www.wpg.be/sprookjes-onder-de-kersenboom

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.