Kennen jouw tieners The Hunger Games? Sloten ze zich, net als Kinepolis Antwerpen, aan bij het leger van Katniss Everdeen? Ontketenen ze mee...

The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Kennen jouw tieners The Hunger Games? Sloten ze zich, net als Kinepolis Antwerpen, aan bij het leger van Katniss Everdeen? Ontketenen ze mee de revolutie? 

Op de gebouwen van Kinepolis prijkt reuzengroot het symbool van de revolutie, de wereldwijd gekende spotgaai. Kinepolis maakt zo duidelijk dat ze aan de kant van Katniss staan en samen met fans wereldwijd vol spanning uitkijken naar de ontknoping van de strijd in de film The Hunger Games: Mockingjay Part 2.


De boodschap is duidelijk: de revolutie is begonnen en het vuur bij de fans van The Hunger Games brandt hevig. De spotgaai is het symbool van de strijd voor vrijheid en een betere toekomst, het symbool van zelfopoffering en moed. Katniss Everdeen en de inwoners van District 13 sporen iedereen aan om hen bij te staan in deze revolutie

In het laatste deel, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 overwint de sterkste. De confrontatie tussen Katniss Everdeen en President Snow zal het lot van Panem beslissen. Het leger dat Katniss heeft opgebouwd zal mee vechten en de revolutie zal niet stoppen tot er vrijheid heerst.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 komt morgen, op 18 november, uit en de anticipatie wereldwijd is enorm. Het laatste deel van de trilogie belooft nog populairder te worden dan alle voorgaande films uit de trilogie.

May the odds be in your favour.


Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/films/hunger-games-mockingjay-part-2#

Foto's?
C&C