Volgende week vrijdag spelen onze Rode Duivels een vriendschappelijke wedstrijd tegen Italië en 4 dagen later eentje tegen Spanje. Marc Wilm...

Supporteren in stijl

Volgende week vrijdag spelen onze Rode Duivels een vriendschappelijke wedstrijd tegen Italië en 4 dagen later eentje tegen Spanje. Marc Wilmots heeft zijn selectie bekendgemaakt voor deze oefeninterlands. En jij, ben jij er klaar voor?

Of je nu fan bent van België of Italië of Spanje: voor elke voetbalsupporter voorziet J&JOY, een Belgisch merk dat in 2009 een eigen kindercollectie oprichtte, een collector’s item. De polo’s en sweatshirts van verschillende nationale teams verschijnen in een gelimiteerde oplage, zowel voor mannen als voor jongens. Bovendien leverden de designers van J&JOY een extra inspanning voor de Rode Duivels, wat resulteerde in vintage polo’s in de stijl van old school voetbalshirts en vier bijpassende sweaters.


Het is niet de eerste keer dat J&JOY uitpakt met een dresscode voor voetballiefhebbers. Vorig jaar sprong het merk mee op de kar van de Brazilië-gekte. Het jaar ervoor werd de ‘Go for Belgium’ collectie nog op handen gedragen door niemand minder dan Axel Witsel en Guillaume Gillet.Wil jij je ook ode brengen aan de nationale driekleur? Supporter dan jouw favoriete ploeg naar de overwinning met polo’s en hoodies van J&JOY.

Getest op Kinderen zkt de grootste 8-jarige Rode Duivels-fan. Ben jij dat? En wil je voortaan supporteren in één van de polo's van deze gelimiteerde oplage? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en bewijs dat jij de grootste Rode Duivels-fan bent. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met dinsdag 10 november.

De polo is verkrijgbaar in maten 2, 3, 4, 8 en 10 jaar en kost 44,95 euro. Verkrijgbaar in alle winkels van J&JOY en via de webshop.


Meer weten?

http://webshop.jn-joy.com/nl/home/

Foto's?
J&JOY


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.