Iedereen kent Kabouter Plop, Maya en Willy, Bumba, Mega Mindy en Mega Toby, Piet Piraat, K3, Rox, Wickie de Viking en de prinsessen van Prin...

Proefkonijn gezocht: Wanagogo

Iedereen kent Kabouter Plop, Maya en Willy, Bumba, Mega Mindy en Mega Toby, Piet Piraat, K3, Rox, Wickie de Viking en de prinsessen van Prinsessia. Maar wie kent Wanagogo al? Ik had er nog niet van gehoord en ben erg benieuwd wat jullie vinden van dit digitaal pretpark en online bioscoop van Studio 100. Tijd om te testen!

Op Wanagogo vind je een massa spelletjes, boeken, series en liedjes van Studio 100 voor op je tablet, pc of smartphone. Je geniet er volop van bekende Studio 100-figuren.

Per abonnement krijg je 3 avatars, waardoor tot 3 kinderen per gezin toegang hebben tot WanagogoPlay en WanagogoMixx. Ze kunnen elk op hetzelfde moment spelen, kijken en lezen op verschillende toestellen. Je zit als ouder zelf aan het stuur dankzij WanagogoBoss.


WanagogoPlay
Wanagogo moet leuk zijn voor de kinderen. Dat neemt niet weg dat er tegelijkertijd een educatief luik is. Bijleren en fun maken, het kan. Je kinderen oefenen op een speelse manier én leren ondertussen nog iets bij ook. Dat kan met de 21 minigames in WanagogoPlay. Ze kunnen er onder meer leren lezen in het Nederlands, Frans en Engels in het spel 'Lettertjessoep' van Kabouter Plop. Ook wiskunde komt aan bod: samen met Wickie de Viking maken ze sommen met leuke oefeningetjes in het spel 1,2,3.. Wickie! Daarnaast zijn er nog 19 andere games, met onder andere Maya de Bij, Bumba, K3 en Samson & Gert waarmee ze zowel hun ruimtelijk inzicht, hun creativiteit als oog-hand coördinatie trainen. 


WanagogoMixx
Met een abonnement krijg je ongelimiteerd vrije toegang tot films, televisieseries, musicals, shows, videoclips, boeken en muziekclips van Studio 100. Je downloadt wat je maar wil en bekijkt het wanneer je wil: thuis, onderweg of op vakantie. Online of offline.

WanagogoBoss
De betrokkenheid van de ouders bij de online activiteiten is erg groot. Dankzij de WanagogoBoss app bepalen mama en/of papa de spelregels. Jullie beslissen wanneer je kinderen kunnen spelen, je volgt de vorderingen op de voet, je ontdekt hoe ze spelenderwijs slimmer worden, je ziet welk spel jouw kind het meeste speelt en je bepaalt de taal. Heb je liever dat Kabouter Plop in het Frans met je kinderen praat? Dat kan. Je kan je kinderen elke dag belonen met een eigen voorraad virtuele muntjes. Geen stickertjes meer op de ijskast dus.

Je kinderen online? Dat maakt iedere ouder wel wat ongerust. Daarom zet Studio 100 hard in op veiligheid en is Wanagogo gebaseerd op de Amerikaanse COPPA wet. De privacy van alle kinderen in Wanagogo wordt gegarandeerd én beschermd. De echte identiteit van de kinderen wordt nooit prijsgegeven. Ieder kind kiest uit een selectie van gekke naamcombinaties zijn eigen unieke avatarnaam.


Je kan Wanagogo gratis ontdekken, maar dan heb je slechts beperkte toegang. Met één vaste abonnementsformule krijgen 3 kinderen volledige toegang tot alle speel-, kijk- en leesplezier. Voor 10 euro per maand geniet je onbeperkt van Wanagogo. Speel je voor het eerst, dan krijg je er één maand gratis bovenop. Koop je liever geen abonnement? Dan kan je elk item ook apart huren of kopen in WanagogoMixx of opteren voor een 3-maandenabonnement op de 3 apps van Wanagogo.

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn met een recente tablet of iPad in huis om Wanagogo één maand lang te ontdekken. Iets voor jou en je broertjes en/of zusjes? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam en leeftijd en vertel welk Studio-100 figuur jij het liefst ziet. Vermeld ook het toestel en software systeem dat je gebruikt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zaterdag 7 november.

 

Meer weten?
http://wanagogo.com/

Foto's?
Studio 100