Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Stan stop de trein van Bart Van Nuffelen.

Proefkonijn gezocht: Stan stop de trein

Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Stan stop de trein van Bart Van Nuffelen.

Stan speelt met de trein. Tuut tuut tuut! Iedereen instappen. Stan vertrekt op reis. Het fruit uit de mand reist mee. De tafel is groot, de wereld oneindig. Stan rijdt steeds verder. Wie stapt er af? Wie rijdt er verder mee? Zoef! Stan is de snelste trein van de wereld. Maar dan: BANG! Stan tuimelt door de lucht … Vrolijk prentenboek over een fantasiereis.

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn dat mee wil rijden met de trein van Stan. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wanneer jij de trein neemt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 30 november.


Benieuwd naar meer? Klik hier voor een fragment uit het boek.

STAN STOP DE TREIN
Bart Van Nuffelen

€ 13,50
http://www.eenhoorn.be/nl/stan-stop-de-trein.html

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.