Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag het laatste boek: Minipiet naar de pietenschoo...

Proefkonijn gezocht: Minipiet naar de pietenschool


Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag het laatste boek: Minipiet naar de pietenschool van Guy Daniëls en Ina Hallemans.

Eindelijk! Het is zover. Seppe mag naar de zwartepietenschool in Spanje! Daar leert hij hoe hij een echte Zwarte Piet wordt. Hij oefent zaklopen, pepernootstrooien en schoorsteenglijden. Maar de pietenveertest is moeilijk: Seppe moet iets uitvinden wat het leven van Sinterklaas en zijn Pieten makkelijker maakt. Kan onze Minipiet iets verzinnen?

Getest op kinderen zkt een minipiet om dit boek te ontdekken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jij zou uitvinden om het leven van Sinterklaas en zijn Pieten makkelijker te maken. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 30 november. 
  

MINIPIET NAAR DE PIETENSCHOOL
Guy Daniëls en Ina Hallemans

€ 14,95
http://www.clavisbooks.com/book/minipiet-naar-de-pietenschool

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.