Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Mijn moeder verzamelt vaders van Paul Van Oe...

Proefkonijn gezocht: Mijn moeder verzamelt vaders

Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Mijn moeder verzamelt vaders van Paul Van Oevelen.


Een moeder die vaders verzamelt.
Een vader die borstjes kweekt.
Een jongen die droevige dieren bestudeert.
Een meisje dat niet van feestjes houdt.


In dit boek op rijm trekt een stoet wonderlijke figuren voorbij. Ze brengen plezier en vermaak voor kinderen van elke leeftijd. Moeders en vaders meegerekend.


Getest op Kinderen zkt een proefkonijn voor Mijn moeder verzamelt vaders. Wil jij kennismaken met de stoet wonderlijke figuren? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jouw moeder verzamelt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met woensdag 25 november.


MIJN MOEDER VERZAMELT VADERS
Paul Van Oevelen
€ 19,95
http://uitgeverijvrijdag.be/cataloog/jeugdboek/mijn-moeder-verzamelt-vaders

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.