Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Met opa naar de Sint van Stefan Boonen.

Proefkonijn gezocht: Met opa naar de Sint

Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Met opa naar de Sint van Stefan Boonen.

‘Kom, opa,’ zegt Emma. ‘Schiet nou op.’
‘Ja, straks komen we nog te laat,’ vult Bram aan.
Vandaag komt er belangrijk bezoek naar de stad: de Sint!
De kinderen kunnen bijna niet wachten. Maar opa is zo traag.Een feestelijk en grappig prentenboek over Sint, Piet, opa en de zeven kleinkinderen. Het eerste boek, Met opa op de fiets, werd bekroond met een Pluim van de maand en bewerkt voor televisie.

Getest op Kinderen zkt een opa én een kleinkind om dit boek samen te lezen. Is dat wel iets voor jou en je lieve opa? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom jouw opa de liefste is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met vrijdag 27 november.

Benieuwd naar meer? De enige echte Sinterklaas leest het boek hier voor je.


MET OPA NAAR DE SINT
Stefan Boonen
4+
€ 14,95

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.