Nog even en we beginnen met z'n allen af te tellen naar de heerlijke feestdagen. Met de LEGO friends aftelkalender wordt het aftellen no...

Proefkonijn gezocht: LEGO Adventkalender

Nog even en we beginnen met z'n allen af te tellen naar de heerlijke feestdagen. Met de LEGO friends aftelkalender wordt het aftellen nog eens zo leuk.

Een jaar geleden ontdekten wij de LEGO aftelkalender. De doos vormt het decor van het schouwspel en telt 24 deurtjes. Iedere dag openden we één deurtje. Achter ieder deurtje schuilde een klein 'bouwpakketje': een figuurtje, een tafel, de open haard, de kerstboom, borden en bestek, ... Iedere dag een kleine verrassing om naar uit te kijken. Zo groeide het LEGO kersttafereel elke dag aan. Na 24 dagen was het eindelijk zover... het was Kerst én de kalkoen stond op tafel. Heerlijk toch hoe zo'n adventkalender het aftellen concreet maakt. En aan het eind heb je een nieuwe LEGO-set.

Naast de LEGO Friends aftelkalender is er ook eentje van LEGO Star Wars of LEGO City. Iedere doos telt 24 verrassingen die het aftellen naar de heerlijke feestdagen extra spannend maken. Je verzamelt 24 dagen lang alle onderdeeltjes zodat je op Kerstmis urenlang kan spelen met je nieuwe LEGO figuurtjes. 

Met de LEGO Friends aftelkalender bouw je het schattige winterdorp op het plein van Heartlake City. Iedere dag voeg je een nieuw element toe. De set bestaat uit speciale wintersportuitrustig, kermisspelletjes en heerlijk kerstgebak. 
Getest op Kinderen zkt een proefkonijn tussen 5 en 12 jaar dat houdt van Kerstmis, maar evengoed van de 24 dagen ervoor. Ben jij klaar om de dagen voor Kerstmis nog leuker te maken met de LEGO Friends Adventkalender? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom jij graag aftelt naar Kerst. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 29 november. 


Je vindt de LEGO Aftelkalenders in de meeste speelgoedwinkels. De adviesprijzen zijn:
* LEGO Star Wars Advent Calendar: €32,99
* LEGO Friends Advent Calendar: €24,99
* LEGO City Advent Calendar: €24,99
 

Meer weten? 

Foto's?
Oona, http://oonablog.com/ 


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.