Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Een reus van een beer van Kristien Dieltiens...

Proefkonijn gezocht: Een reus van een beer

Tijdens deze Voorleesweek geven we iedere dag een voorleesboek weg om uit te testen. Vandaag: Een reus van een beer van Kristien Dieltiens en Seppe Van Den Berghe.

Broes is een beer. Hij is niet klein meer. Vooral niet als hij op de schouders van Moe zit. Dan is hij een reus van een beer. Moe gaat op zoek naar vis. Dat vindt Broes saai. Hij gaat lekker op pad. Hij wil een kijkje gaan nemen bij de mens. Ook al zei Moe: 'De mens brandt een gat in je pels.' De mens vangt Broes en sluit hem op…

Een spannend samenleesboek, waarvan de teksten langzaam moeilijker worden. Over de wereld verkennen en kleine helden. Dit boek bewijst dat het niet altijd mama of papa zijn die moeten voorlezen. Omgekeerd kan ook!

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn vanaf 7 jaar dat wil voorlezen voor kleine broer, kleine zus, mama of papa. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel voor wie jij het liefste voorleest. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zaterdag 28 november.

Benieuwd naar meer? Klik hier voor een fragment uit het boek.


EEN REUS VAN EEN BEER 
Kristien Dieltiens en Seppe Van Den Berghe 
€ 24,95
http://www.eenhoorn.be/nl/een-reus-van-een-beer.html


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.