kKaZz organiseert een verjaardagsfeestje voor zijn vrienden op de Kabouterberg. Hij versiert het bos met slingers en kleine lampjes. Maar...

Proefkonijn gezocht: Dolle fratsen met kKaZz

kKaZz organiseert een verjaardagsfeestje voor zijn vrienden op de Kabouterberg. Hij versiert het bos met slingers en kleine lampjes. Maar, oh nee, er is een lampje verdwenen.

Daar zitten de kabouters ‘Krentekoek’ en ‘Eetveel’ ongetwijfeld voor iets tussen! Zij halen altijd gekke fratsen uit. Help jij kKaZz het lampje terug te vinden?

Deze gps-zoektocht is ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en is niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelen.


Je huurt een gps-toestel bij Toerisme Kasterlee. Dit toestel reserveer je minstens twee dagen op voorhand. Je betaalt 15 euro huur en 50 euro waarborg per toestel. 

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn om het lampje van kKaZz te gaan zoeken in de buurt van de Kabouterberg. Ben jij tussen 6 en 12 jaar oud én heb je een speurneus? Stel je gezin dan snel kandidaat. Vermeld je namen, leeftijd en vertel wat de gekste frats is die jij al uitgehaald hebt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zaterdag 14 november.Meer weten?

Foto's?
Toerisme Kasterlee