Je kent ze wel: die kleine plastic kraaltjes die volgend een bepaald patroon op een onderbord worden vastgezet. Vervolgens moeten de kralen ...

Proefkonijn gezocht: Doe meer met strijkkralen

Je kent ze wel: die kleine plastic kraaltjes die volgend een bepaald patroon op een onderbord worden vastgezet. Vervolgens moeten de kralen gesmolten worden met een strijkijzer. Maar wist je dat je veel meer kan maken met strijkkralen dan eenvoudige figuurtjes?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheid met strijkkralen, ook in 3D. Kosmos bracht eind september het boek "Hama strijkkralen, Doe meer met strijkkralen" uit.


Met deze techniek kunnen heel veel vormen en figuren worden gemaakt. Dit boek gaat een stapje verder en toont verrassende nieuwe pixel art werkstukken. Bijvoorbeeld sleutelhangers in de vorm van ijsjes, een madeliefjesketting en een armband in de vorm van een vosje en een hippe klok.

‘Nieuw leven voor de oude voorraad Hama strijkkralen!’

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn vanaf 6 jaar met een voorraad strijkkralen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat het mooiste figuur is dat jij al met strijkkralen maakte. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met vrijdag 13 november.


Benieuwd? Hier kan je alvast een paar pagina's uit het boek inkijken.


HAMA STRIJKKRALEN DOE MEER MET JE STRIJKKRALEN
Prudence Rogers
€ 7,99
http://www.kosmosuitgevers.nl/boek/hama-strijkkralen/

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.