Begint de spanning bij jullie ook te stijgen? Hier draait de Sinterklaas-cd op volle toeren én worden aan de lopende band tekeningen gemaakt...

Is jouw LEGO Wish List al klaar?

Begint de spanning bij jullie ook te stijgen? Hier draait de Sinterklaas-cd op volle toeren én worden aan de lopende band tekeningen gemaakt. Want binnen een goede 2 weken is het zover...

Dan komt de Sint! Met LEGO Wish List, een handige en leuke online tool, kunnen kinderen nu hun verlanglijstje aanvullen met LEGO cadeautjes waar ze van dromen. 

Klik hier en maak je eigen LEGO Wish List. Je kan makkelijk kiezen welke LEGO sets je graag van de Sint zou krijgen. Bekijk ze één voor één en kies er de leukste uit. Met één eenvoudige muisklik voeg je de producten toe aan je verlanglijstje. Is je verlanglijstje klaar? Verstuur het dan. Je kan het lijstje mailen naar de Sint zelf. Ken je zijn e-mailadres niet? Stuur het dan naar je mama, papa, oma, opa, ... Of print het af en stop het in je schoen. Zet er dan een biertje bij. En ohja, vergeet de wortel voor Slecht-Weer-Vandaag niet!Of je nu de grootste Star Wars fan bent die de dagen aftelt tot de release van de nieuwe Star Wars film in december of de allerkleinste DUPLO fan, er is voor ieder wat wils!

LEGO Friends Popster Toerbus
Ga op tournee met Livi de popster in haar toerbus! De bus bevat alles wat de beroemde popster nodig heeft om zich te kunnen voorbereiden op haar shows. Help Livi haar fanmail te lezen in het woongedeelte en oefen daarna samen een paar liedjes op de karaokemachine. Als de bus stilstaat, onthul je het oefenpodium waar Livi kan repeteren. Ontspan nog even in het schuimbad alvorens je richting concertzaal rijdt, mooi op tijd voor de grote show! 

€ 64,99LEGO City Diepzee Helicopter
Groot alarm! De onderzeeër van de diepzee-onderzoekers wordt aangevallen door een haai! De onderzoekers hebben je hulp nodig. Spring achter het stuur van de diepzee helikopter en scheer over de golven! Als je bij de duikboot bent aangekomen, takel je hem met de trekhaak uit het water en breng je hem veilig aan land. Dit is dagelijks werk voor LEGO® City helikopterhelden!

€ 54,99


LEGO Technic Off-roader
Daver over alle soorten terrein met deze stoere LEGO® Technic Off-Roader! Hij heeft enorme profielbanden, een echt werkend stuurmechanisme, robuust chassis, openklapbare cabine, grote schijnwerpers op het dak en een gedetailleerde 4-cilinder motor. Dit realistische model met zijn sterke vering is geschikt voor het zwaarste off-road werk en kan ook worden omgebouwd tot een snelle racewagen.

€ 54,99


LEGO DUPLO Het Grote Bos
Maak een uitstapje naar het dierenpark in het LEGO® DUPLO® bos: er zijn zoveel dieren te bezichtigen! Bouw een schuur voor de hertenfamilie en rij met de wagen langs het hol van de beer om ze van dichterbij te bekijken. Kies een goede picknickplaats uit om wat te eten vooraleer je gaat spelen op de glijbaan.
Deze speelset leert de kinderen respect te hebben voor de natuur en wilde dieren. Bovendien komen ze iets meer te weten over wat de diertjes uit het bos het liefst eten.

€ 64,99


LEGO STAR WARS First Order Snowspeeder™
Wat in de aanloop naar de nieuwe Star Wars film zeker niet mag ontbreken op je verlanglijstje zijn de LEGO Star Wars producten. Naast de LEGO Star Wars Advent Calendar is er ook de First Order Snowspeeder!
Met de First Order Snowspeeder speel je zelf fantastische scènes na uit Star Wars: The Force Awakens. Dit snel inzetbare gevechtsvoertuig met driekoppige bemanning heeft een laadruim aan de voorzijde, een vaste noppenschieter bij de cockpit, twee stuks snelvuur-boordgeschut in de motorgondels en doorzichtige, verborgen wielen voor een superrealistisch zweefeffect.

€ 54,99
Meer weten?
http://www.lego.com/nl-be

Foto's?
Oona, http://oonablog.com/